Facebook Pixel Δεν δίνει ούτε φραγκάκι!
| 2012-11-22 10:24:00

Δεν δίνει ούτε φραγκάκι!

Δεν δίνει ούτε φραγκάκι!

Σταθερός στη θέση του να μην ξαναδώσει χρήματα στην ΑΕΚ παραμένει ο Νίκος Νοτιάς, ενώ όπως σχολίασε ο εκπρόσωπός του δεν προσέγγισε τον Βιντιάδη για να ελέγξουν από κοινού το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα...

O εκπρόσωπος του Νοτιά, Βαγγέλης Σίμος, ήταν ξεκάθαρος στο Goal: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο Νίκος Νοτιάς ενημερώνεται για τις εξελίξεις και την πορεία των επαφών, αλλά ουδέποτε έχει εμπλακεί και δεν έχει προτείνει κάτι τέτοιο στην πλευρά των υποψηφίων επενδυτών. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Νίκος Νοτιάς αφήνει το ελεύθερο για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την είσοδο των Βιντιάδη-Χάρις, εμμένοντας στην απόφασή του να μη χρηματοδοτήσει εκ νέου την ομάδα». 
 
Για την εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις:  «Υπάρχει εξέλιξη και σημαντική πρόοδος και είναι λογικό να απαιτείται χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η ΑΕΚ είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας και θεωρώ πως και αυτή η χρονοτριβή δείχνει κάτι θετικό, γιατί αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι είναι σοβαροί κι ασχολούνται επί της ουσίας. Γίνονται ουσιαστικά βήματα, έστω κι αν αυτά είναι αργά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags