Facebook Pixel «Προπονητοφάγος» ο Ελευθερόπουλος
| 2012-11-22 10:42:00

«Προπονητοφάγος» ο Ελευθερόπουλος

«Προπονητοφάγος» ο Ελευθερόπουλος

Στα στατιστικά του Δημήτρη Ελευθερόπουλου με τον Πανιώνιο δεν συμπεριλαμβάνονται μόνο οι νίκες και οι ήττες (σημειωτέον δεν έχει ισοπαλία μέχρι τώρα).

Υπάρχουν και τα «θύματα», καθώς ο «Ελέ» εξελίσσεται σε μέγα «προπονητοφάγο».

Σε 11 αγωνιστικές έχει στείλει στο λογιστήριο τέσσερις τεχνικούς κι αν συνεχίσει έτσι στο τέλος θα τον... καταγγείλει η ΟΠΠΕ (η ομοσπονδία των προπονητών). Η αρχή έγινε τη 2η αγωνιστική, όταν κέρδισε 0-1 στη Βέροια ωθώντας τον Γιώργο Αρβανιτίδη στην απόφαση να... παραιτήσει τον Μάκη Χάβο.

Την 5η ο Πανιώνιος νίκησε 1-0 την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη και η διοίκηση της Ενωσης («αδειάζοντας» τον Θωμά Μαύρο) αποχαιρέτησε τον Βαγγέλη Βλάχο. Την 8η οι «κυανέρυθροι» πανηγύρισαν διπλό (1-2) στην Κομοτηνή και ο Πανθρακικός έλυσε τη συνεργασία του με τον Σάββα Παντελίδη. Ωσπου φτάσαμε στην 11η αγωνιστική και το επιβλητικό 4-0 του Πανιώνιου επί του Πλατανιά, αποτέλεσμα που αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Αν ο Ελευθερόπουλος εξακολουθήσει να «τρώει» προπονητές ανά τρεις αγωνιστικές (με αφετηρία τη 2η) το επόμενο θύμα του θα είναι ο Νίκος Κωστένογλου, αφού στη 14η στροφή οι Νεοσμυρνιώτες συναντούν την Ξάνθη. Εκτός κι αν ο «Κωστέ» έχει χαιρετήσει νωρίτερα...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags