Facebook Pixel «Καλός ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούμε να νικήσουμε»
| 2012-11-23 18:44:00

«Καλός ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούμε να νικήσουμε»

«Καλός ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούμε να νικήσουμε»

Αισιόδοξος για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Λίαμ Λόρενς, ο οποίος τόνισε πως δεν του άρεσε καθόλου που έβλεπε τους συμπαίκτες του από την εξέδρα...

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:
 

Πως νιώθεις;

«Καλά. Έτοιμος (αποκρίθηκε στα ελληνικά για να συνεχίσει στη μητρική του γλώσσα), προπονούμαι σκληρά τις τελευταίες δυο εβδομάδες προκειμένου να επανέλθω στην κατάσταση και στα επίπεδα που πρέπει.

Ήμουν κοντά στο να επιστρέψω και με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ήμουν απόλυτα έτοιμος. Σήμερα και χτες (σ.σ. Πέμπτη και Τετάρτη) προπονήθηκα απροβλημάτιστα κι αισθάνομαι έτοιμος για τον μεγάλο αγώνα».

Σε προσωπικό επίπεδο, πως βίωσες όλο αυτό το χρονικό διάστημα παρακολουθώντας την ομάδα αγωνιζόμενη χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να τη βοηθήσεις;

«Ήταν δύσκολα, πολύ δύσκολα, σκληρή διαδικασία. Δε μου αρέσει ο ρόλος του θεατή. Το να βλέπω την ομάδα από έξω είναι πολύ απογοητευτικό για μένα και τις δυο πρώτες εβδομάδες του τραυματισμού μου με είχε πάρει από… κάτω, ήμουν πολύ στεναχωρημένος, δεν ήμουν εγώ.

Τώρα νιώθω και είμαι έτοιμος πάλι, θέλω και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, να συμβάλω στη μείωση της βαθμολογικής διαφοράς από τον Ολυμπιακό».

Την περασμένη Κυριακή ο ΠΑΟΚ γνώρισε μια «σκληρή» ήττα από τον Παναθηναϊκό. Πως έχει διαμορφωθεί το κλίμα στην ομάδα;

«Πρέπει να τον ξεχάσουμε τον συγκεκριμένο αγώνα και να κοιτάξουμε μπροστά, την επόμενη αγωνιστική μας υποχρέωση, την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να κερδίσουμε κι αν όλα εξελιχθούν ομαλά θα τα καταφέρουμε».

Προφανώς έχεις παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό, ποια η άποψή σου;

«Είναι καλή ομάδα. Είναι πρωταθλητές επειδή διαθέτουν καλούς ποδοσφαιριστές και προμηνύεται δύσκολος αγώνας την Κυριακή, αυτό είναι σίγουρο. Αλλά αν είμαστε 100% όπως πρέπει και παίξουμε καλά μπορούμε να τους νικήσουμε, είναι φυσιολογικό».

Ποια είναι η.. συνταγή για την επιτυχία;

«Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να μείνουμε ενωμένοι, να είμαστε συμπαγείς σαν ομάδα. Μπορούμε να νικήσουμε την οποιαδήποτε ομάδα στην Τούμπα. Οποια κι αν έρθει, είτε ο Ολυμπιακός είτε ευρωπαϊκή ομάδα μπορούμε να επικρατήσουμε», κατέληξε ο Ιρλανδός που σε έξι συμμετοχές ως τώρα στο πρωτάθλημα έχει προλάβει να σκοράρει δυο φορές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags