Facebook Pixel Καιρός να κάνει μόνο βήματα μπροστά...
| 2012-11-25 12:28:00

Καιρός να κάνει μόνο βήματα μπροστά...

Καιρός να κάνει μόνο βήματα μπροστά...

Ο ΠΑΟΚ βελτιώνεται, δείχνει ...ομάδα και πλέον το επόμενο στοίχημα είναι να διατηρήσει μια σταθερά καλή εικόνα και να μην απαξιωθεί ...μόνος του.
 

Γράφει ο Νίκος Δραγόλιας.

Αυτός είναι ΠΑΟΚ... Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου έδειξε το ντέρμπι του Σαββάτου (24/11) πως μπορεί να αντεπεξέλθει και στα δύσκολα αντιμετωπίζοντας έναν σαφώς μεγαλύτερο αντίπαλο βάσει ιστορίας από το Περιστέρι, την Καβάλα και τον Κολοσσό. Και αυτό ίσως ήταν το πιο μεγάλο κέρδος από το ματς με τον Αρη... Ο ΠΑΟΚ φανέρωσε πως έχει χαρακτήρα σαν ομάδα και ότι έχει αφήσει πίσω του τις προβληματικές εμφανίσεις απέναντι σε Τρίκαλα και ΚΑΟΔ, ματς τα οποία τα έχασε... μόνος του.

Σίγουρα οι "κίτρινοι" δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο φέτος, η αλήθεια είναι πως βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και ίσως είναι ανεξήγητα τόσο κακοί, αυτό όμως μάλλον δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία για τον "Δικέφαλο", ο οποίος αντιμετώπισε μια ομάδα που "καιγόταν" για την νίκη και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Και κάτι ανάλογο θα πρέπει να γίνει και στα επόμενα ματς.

Ο "Δικέφαλος" "κατόρθωσε" στο ξεκίνημα της σεζόν ουσιαστικά μόνος του να... απαξιωθεί με τις ήττες απέναντι σε Τρίκαλα και ΚΑΟΔ, καιρός λοιπόν να δείξει πως είναι μια σοβαρή ομάδα που δεν θα είναι... ασανσέρ. Οι τέσσερις συνεχόμενες νίκες είναι ένα πολύ καλό δείγμα για το ότι... κάτι αλλάζει, πλέον απαιτείται και συνέχεια για το τμήμα μπάσκετ του "Δικεφάλου" που είναι χιλιοταλαιπωρημένο από τα χρέη που το "κυνηγούν" τα τελευταία χρόνια αλλά και την έλλειψη ενδιαφέροντος του κόσμου του εξαιτίας της κακής πορείας και του γεγονότος πως ο ΠΑΟΚ πολλές φορές βγάζει τα μάτια του μόνος.

Οι "ασπρόμαυροι" αν μη τι άλλο έμοιαζαν το Σάββατο (24/11) με ομάδα που ήταν 2-3 σκαλοπάτια πάνω από τον Αρη, υπήρχαν πολλές φάσεις που καταλάβαινε κανείς πως ο "Δικέφαλος" παίζει... μπάσκετ και όχι προσπαθούσε να παίξει μπάσκετ (για παράδειγμα βγήκαν πολλές καλές συνεργασίες και υπήρχε ένα ικανοποιητικό -σε πολλές στιγμές- αγωνιστικό πρόσωπο) και στο εξής οι "ασπρόμαυροι" πρέπει να "προστατεύσουν" το βελτιωμένο αγωνιστικό τους προφίλ με σταθερότητα και με βήματα που θα είναι μόνο... μπροστά.

Και αυτό το λέμε γιατί στα φιλικά και το ματς Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό ο "Δικέφαλος" άρχισε να προκαλεί εξαιρετική εντύπωση αλλά ήρθε η ήττα από τα Τρίκαλα που ήταν μεγάλο πισωγύρισμα. Πλέον οι "ασπρόμαυροι" δείχνουν... ομάδα και πάλι και απαγορεύονται οποιεσδήποτε γκέλες που θα "χαλάσουν" ξανά το κλίμα. Γιατί θα είναι κρίμα...

Πηγή: olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags