Facebook Pixel H Mίλαν είναι εδώ! (BINTEO)
| 2012-11-26 00:48:00

H Mίλαν είναι εδώ! (BINTEO)

H Mίλαν είναι εδώ! (BINTEO)

Με πέναλτι που δεν θα έδινε ούτε ο ...Αρετόπουλος η Μίλαν επικράτησε με 1-0 της Γιουβέντους στο Σαν Σίρο και πήρε μεγάλη ψυχολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Μη νομίζετε ότι μόνο στην Ελλάδα οι διαιτητές επηρεάζουν το αποτέλεσμα. Μίλαν και Γιουβέντους έπαιξαν το ντέρμπι της αγωνιστικής στο Καμπιονάτο στο Σαν Σίρο και η νίκη των Ροσονέρι ήρθε από δώρο του διαιτητή. Στο 30΄ και σε ένα γέμισμα στη περιοχή της Γιούβε η μπάλα βρήκε στο σώμα του Βιντάλ, όμως ο ρέφερι είχε διαφορετική άποψη και μάλλον είδε ...χέρι οπότε έδειξε και την άσπρη βούλα.

Ο Ρομπίνιο από τα 11μέτρα δεν αστόχησε και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Αλέγκρι. Στη συνέχεια η Μίλαν είχε τα ηνία του αγώνα μέχρι το τέλος του ημιχρόνο, ωστόσο αυτό δεν έφερε το δεύτερο γκολ. Η Πρωταθλήτρια Ιταλίας στην επανάληψη πίεσε για την ισοφάριση και ήταν σαφώς καλύτερη με το πρώτο ημίχρονο, τη στιγμή που η Μίλαν όσο περνούσε η ώρα ήθελε να κρατήσει το υπέρ της 1-0. Τελικά έτσι έγινε και η ομάδα του Μιλάνο πήρε τους τρεις βαθμούς και ξεκόλλησε από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags