Facebook Pixel Δώστε στον Σκύλο πέναλτι!
| 2012-11-30 00:45:00

Δώστε στον Σκύλο πέναλτι!

Δώστε στον Σκύλο πέναλτι!

Ειδησάρες από την... άσπρη βούλα "τιτιβίζει" καθημερινά ο sportdog! Διαβάστε τα πώς και τα γιατί με το θέμα της ανανέωσης του Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό! Κρατηθείτε, έρχονται και άλλα!

Όπως μας πληροφορεί λοιπόν από το Twitter η στήλη Sportdog penalty, είναι γνωστό τοις πάσι στην πιάτσα των μάνατζερ πως ο Ραφίκ Τζιμπούρ έχει πρόταση απο ομάδα (εκτός του top 6 των ευρωπαικών πρωταθλημάτων, Αγγλία, Ισπανία κλπ., δηλαδή) άνω των 2 εκ. ευρώ ετησίως!

Τα νέα έχουν φτάσει ως την Πλατεία Αλεξάνδρας και για το λόγο αυτό, επειδή θέλουν να τον κρατήσουν, δίνουν στον Ραφικ 1,2 μυρια ευρώ ετησίως. Δηλαδή plus 200.000 ευρώ απο το τωρινό του συμβόλαιο, που είναι 1 μύριο!

Ο... τρελό-Ραφίκ δεν θεωρούσε τον Κέβιν Μιραλάς καλυτερό του γι΄αυτό ζήτουσε να παίρνει τα ίδια λεφτα με τον Βέλγο παικταρά...

Τώρα εκτιμά πως είναι καλύτερος του Μασάντο (αλίμονο, μεταξύ μας!) και ζητάει να έχει το ψηλότερο κασέ στην ομάδα. Και πράγματι, με την προσφορά που του έγινε του το αναγνωρίζουν.

Για αυτό και στον Ολυμπιακό λοιπόν πιστεύουν πως θα το εκτιμήσει ο "τρομοκράτης" και θα είναι η πρώτη ανανέωση απο τις τρεις (οι άλλες δυο είναι Χολέμπας και "Τόρο") που ίσως κλείσει πριν από τα Χριστούγεννα.

Στο φινάλε, ο Ραφίκ δεν είναι δεν είναι φιλοχρήματος, γουστάρει τον πρόεδρο, το κλίμα και τον κόσμο στον Ολυμπιακό, οπότε είναι θέμα χρόνου να πει το "ναί"...

Επίσης, υπάρχει ακόμη ένας σοβαρός λόγος που ο Ραφίκ θα ανανεώσει με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτός δεν γράφεται... Τουλάχιστον μέχρι να βάλει την υπογραφή του...

Και πού `στε! Μείνετε συντονισμένοι, γιατί έρχονται και άλλες ειδησάρες για "Κατσούρ" και Γκέκα! Τον νου σας!

Kάντε follow ΕΔΩ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags