Facebook Pixel Με κιθάρα Ρότσα και κλαρίνο Πετρο-Λούκα!
| 2012-12-02 22:20:00

Με κιθάρα Ρότσα και κλαρίνο Πετρο-Λούκα!

Με κιθάρα Ρότσα και κλαρίνο Πετρο-Λούκα!

Ο Ρότσα, σε ρόλο μαέστρου, αρχίζει να δίνει ρυθμό στον Παναθηναϊκό. Με καλή απόδοση και γκολάρες Πετρόπουλου, Βύντρα, νίκησε 2-1 τον δυνατό Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και άφησε υποσχέσεις, αν και αγχώθηκε στο τέλος.

Με ένα γκολ και μια... γκολάρα από "Πετρό" και Βύντρα αντίστοιχα, ο Παναθηναϊκός νόμισε πως "καθάρισε" στη Ν.Σμύρνη, στο β` κάθισε, "έφαγε" το γκολ από τον καλύτερο Πανιώνιο στο 78` και ζορίστηκε, αλλά πήρε τη νίκη! Με αυτή τη... μακροσκελή πρόταση συνοψίζεται το ματς, με τους πράσινους να παίρνουν μια νίκη ψυχολογίας ενόψει Τότεναμ και κυρίως ενόψει Ολυμπιακού. Ο Πανιώνιος άργησε να ξυπνήσει, σπαταλώντας ένα ημίχρονο.

O Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο ματς και μόλις στο 3` ο Γιαννακόπουλος κράτησε το μηδέν στο σουτ του Σισοκό, με τους πράσινους να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα στο ξεκίνημα, χάνοντας άλλη μια ευκαιρία με τον Πετρόπουλο στο 15`.

"Πετρογκόλ" και εκτελεστής... Λουκάς!

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν από το 15` και μετά, κυκλοφόρησαν την μπάλα (είχαν μια καλή φάση με τον Αυλωνίτη στο 20`), αλλά σε 5` δέχτηκαν δύο γκολ! Στο 23` αρχικά, τρεις αμυντικοί του Πανιωνίου... κοιτούσαν τον Πετρόπουλο να μπαίνει στην περιοχή και με ωραίο σουτ να κάνει το 0-1.

Λίγο μετά, στο 28` ο Λάζαρος έστρωσε στον Βύντρα και αυτός από τα 30μ. με μια σουτάρα την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2! Δίχως ο Παναθηναϊκός να είναι εντυπωσιακός, ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου και σαφώς αποτελεσματικός, επίσης,κόντρα σε έναν Πανιώνιο που κυκλοφόρησε ελάχιστα την μπάλα, έχοντας πάντως ευκαιρίες για κάποιο γκολ.

Μια, δυο, τρεις θα `μπαινε!

Mετά το 55` ο Πανιώνιος πίεσε ψηλά, ανέλαβε την πρωτοβουλία και στο 60` ο Καρνέζης απέκρουσε ωραία το σουτ του Αραβίδη. Οι γηπεδούχοι λοιπόν είχαν την κατοχή μεν, φλύαρη δε, με τον Παναθηναϊκό να αφήνει χώρους και να ψάχνει μια κόντρα για το 0-3. Σε μια από αυτές στο 71` ο Γιαννακόπουλος κράτησε δις το 0-2 με ωραίες επεμβάσεις στα σουτ των "Πετρό" και Ζέκα.

Ο Πανιώνιος πήρε αυτό που δικαιούταν στο δεύτερο μέρος στο 78`, όταν ο Τριανταφυλλόπουλος απέκρουσε ασθενώς και ο Ντούνης από τα πλάγια έκανε το 1-2. Ο Ρότσα είχε αργήσει να φρεσκάρει την ομάδα και έκανε όλες τις αλλαγές (του Μαυρία αναγκαστική) μετά το 80` (Χουχούμης και Τοτσέ), ενώ στο τέλος πέρασε και τον Σο για να κρατήσει το 1-2, όπως κι έγινε.
 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αυλωνίτης, Καμπάνταης - Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Ρόβας (89' Σάμαρης), Γουνδουλάκης (74' Καμπάνταης), Κολοβός, Ντούνης, Αραβίδης, Κουλουχέρης (46' Μενδρινός).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος (88' Σο), Μαυρίας (82' λ.τρ. Χουχούμης), Πετρόπουλος (84' Τοτσέ).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags