Facebook Pixel (Ξανα)δώστε στον σκύλο πέναλτι!
| 2012-12-05 18:14:00

(Ξανα)δώστε στον σκύλο πέναλτι!

(Ξανα)δώστε στον σκύλο πέναλτι!

Αυτά που λέει ο σκύλος ...παρά τέταρτο, τα διαβάζουμε για ειδήσεις στις και μισή! Έτσι έγινε και με την αποκάλυψη για το κονέ του ΠΑΟΚ με τον Κατσουράνη.

Από τις 29 Νοεμβρίου είχε αποκαλύψει ο sportdog, στα tweets της στήλης Sportdog Penalty, ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Και με λεπτομέρειες μάλιστα!

Από εδώ είχατε μάθει πως το όνομα του διεθνή μέσου συζητήθηκε σε εκείνη τη σύσκεψη των έξι στελεχών του Δικεφάλου την προηγούμενη εβδομάδα. Μέχρι και πως δεν ήταν ο προπονητής Γιώργος Δώνης, εκείνος που εισηγήθηκε την απόκτησή του. Πως δεν καιγόταν κιόλας για τον Κατσουράνη. Πως δεν τον ήθελε. 
 
Και πως την εισήγηση την έκανε ο Ζήσης Βρύζας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα του περάσει κιόλας, καθώς παρότι πρόεδρος, οι αρμοδιότητες και οι "δυνάμεις" του υπό το νέο διοικητικό καθεστώς, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρες. 
 
Σε κάθε περίπτωση, το σενάριο είναι ζωντανό και ο Κατσουράνης είναι πολύ πιθανό να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Κι επειδή τώρα που ανακάλυψαν όλοι οι υπόλοιποι την Αμερική ο σκύλος θέλει να παραμένει μπροστά από τις εξελίξεις, ας αποκαλύψει κι αυτός ένα ...νησάκι, για να το διαβάσουμε ως "είδηση" τις επόμενες μέρες. Λοιπόν, όπως ενημερώνει η έγκυρη, παρασκηνιακή στήλη Sportdog Penalty, στο κονέ υπάρχει και μεσάζοντας. Άκης Ζήκος λέγεται! Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και της Μονακό, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με Βρύζα και Κατσουράνη, έβαλε το χεράκι του για να έρθουν πιο κοντά οι δυο πλευρές. Τόσο καλή είναι η σχέση του Βρύζα με τον Ζήκο, ώστε κατέστησε ομότιμο συνομιλητή του τον πρώην ποδοσφαιριστή και όχι τον εκπρόσωπο του Κατσουράνη, Γιάννη Εμμανουηλίδη. 
 
Πάντως, επειδή πολλά θα ακουστούν ακόμα, ένα σας λέμε: αν διαβάσετε πουθενά ότι τον Κατσουράνη τον ήθελε ο Δώνης, το επόμενο που θα ακούσετε είναι πως ο Πάμπλο Γκαρσία ζήτησε για συμπαίκτη του τον Ντιόγκο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags