Facebook Pixel Ολυμπιακός- Ίντερ κι ο νικητής με Ατλέτικο η, Τσέλσι!
| 2012-12-07 11:54:00

Ολυμπιακός- Ίντερ κι ο νικητής με Ατλέτικο η, Τσέλσι!

Ολυμπιακός- Ίντερ κι ο νικητής με Ατλέτικο η, Τσέλσι!

Τελικά νιώθουμε σα να μας έχουν κάνει πλάκα με αυτή την ιστορία των ισχυρών στο Γιουρόπα Λιγκ. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Και καλά μπήκε ο Ολυμπιακός στους ισχυρούς, λέει, για την κλήρωση στις 20 του μήνα.

Ποιους ισχυρούς ρε παιδιά; Καλύτερα θα ήταν να πήγαινε στο γκρουπ των αδύναμων! Διότι, όντας αδύναμος, θα είχε τέσσερις ομάδες από το γκρουπ των δυνατών, που θα τις ήθελε. Θα ήταν στα μέτρα του. Την Πλζεν Τσεχίας, την Στεάουα Βουκουρεστίου, την άλλη ρουμάνικη την Κλουζ και την βέλγικη την Γκενκ.

Τώρα που είναι ισχυρός, ποιες ομάδες είναι στα μέτρα του από τις αδύναμες; Μόνο η Σπάρτα Πράγας και η Μπάτε Μπορίσοφ! Δηλαδή δύο. Ενώ στην άλλη περίπτωση θα ήταν τέσσερις!

Υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού θα είναι, μεταξύ άλλων, Ίντερ, Ατλέτικο, Νάπολι, Λεβερκούζεν, Άγιαξ! Κι αν ήταν αδύναμος θα είχε υποψήφιους αντιπάλους, μεταξύ άλλων, Τσέλσι, Μπενφίκα, Λίβερπουλ, Λάτσιο, Λιόν. Οι διαφορές δεν είναι ιδιαίτερες. Ίσως να μην υπάρχουν καν.

Άλλοι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι οι Γκλάντμπαχ, Ανζί, Νιούκαστλ, Στουτγκάρδη, Ζενίτ, Βασιλεία, Τότεναμ, Λεβάντε, Άντερλεχτ.

Κι αν ήταν αδύναμος υποψήφιοι αντίπαλοι θα ήταν Φενέρμπαχτσε, Μπορντό, Ρούμπιν, Μέταλιστ, Ντνιέπρ, Ανόβερο.

Απ’ όποια πλευρά κι αν το δεις, δηλαδή, καλύτερα να ήταν ο Ολυμπιακός στους αδύναμους, παρά που πήγε στους ισχυρούς! Τώρα, μπορείς να κληρωθείς για τη φάση των 32 με την Ίντερ και για τη φάση των 16, αν περάσεις την Ίντερ, με τη νικήτρια του ζευγαριού Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι!!!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags