Facebook Pixel "Νίκη για να μη μιλάμε για υποβιβασμό"
| 2012-12-08 20:31:00

"Νίκη για να μη μιλάμε για υποβιβασμό"

"Νίκη για να μη μιλάμε για υποβιβασμό"

Ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης είναι πανέτοιμος μετά την εγχείριση που υποβλήθηκε στο μετατάρσιο και τέθηκε στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν. Ο νεαρός άσσος, μιλώντας στο novasports τόνισε ότι πιστεύει στον εαυτό του και έχει την ικανότητα να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ.

"Εδώ και δύο εβδομάδες έχω μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Η επέμβαση πήγε πολύ καλά και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Νικολάου και τον κ. Πανταζή, οι οποίοι είναι οι κορυφαίοι σ΄αυτόν τον τομέα. Τώρα θα πάω να παίξω με τη β' ομάδα, για να δω σε συνθήκες αγώνα σε τι κατάσταση βρίσκομαι και πιστεύω να είμαι καλά", ήταν το πρώτο σχόλιο του Μιχάλη Τσαμουρλίδη, ο οποίος αναφέρθηκε και στη νευραλγική θέση του αριστερού μπακ, την οποία κάλυψε το καλοκαίρι στην προετοιμασία.

"Το καλοκαίρι δεν ήμουν 100% έτοιμος γιατί έπαιζα με σπασμένο πόδι. Δε θέλω να το εκλάβετε ως δικαιολογία, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Πιστεύω στον εαυτό μου και γι' αυτό πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και την ομάδα".

Σε ότι αφορά στην εικόνα που έχει δείξει η ΑΕΚ μέχρι τώρα, ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης υποστήριξε:

"Ήταν μερικά παιχνίδια που δεν τα χειριστήκαμε σωστά. Δηλαδή με τον Λεβαδειακό θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, αλλά δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε. Παίξαμε όμως πολύ καλά. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά τώρα βλέπουμε ότι υπάρχει βελτίωση και στο τελευταίο ματς καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Ο νεαρός άσος μίλησε και για την αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στον Πανθρακικό:

"Τώρα θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε γρήγορα κόντρα στον Πανθρακικό και να νικήσουμε. Αυτό είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα. Αν καταφέρουμε να νικήσουμε, που το εύχομαι και πιστεύω ότι θα γίνει, δε θα μιλάμε πλέον για υποβιβασμούς και τέτοια. Αυτά δεν πρέπει να τα σκεφτόμαστε καν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags