Facebook Pixel Κόβουν την μπάλα στον Σπυρόπουλο!
| 2012-12-27 15:37:00

Κόβουν την μπάλα στον Σπυρόπουλο!

Κόβουν την μπάλα στον Σπυρόπουλο!

Δεν θα ξαναπαίξει για φέτος μπάλα στον Πανιώνιο επειδή δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι. Έτσι, για να μάθει!

Το παραπάνω δήλωσε ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας της Νέας Σμύνης, Λάζαρος Κουτλίδης μιλώντας στα panionianea.gr:

"Τα πράγματα είναι απλά. Αν δεν υπογράψει το νέο συμβόλαιο ο Σπυρόπουλος, δεν θα ξαναπαίξει. Εμείς του κάναμε την πρόταση ανανέωσης και αυτός αρνήθηκε και ζητάει τρελά λεφτά. Αυτό εγώ προσωπικά το βλέπω ως μεγάλη αχαριστία. Εμείς τον κάναμε παίκτη. Την περασμένη χρονιά δεν έπαιζε στην Γ' Εθνική, γύρισε το Καλοκαίρι στην ομάδα και τον πίστεψε ο Ελευθερόπουλος. Εμείς ποντάραμε επάνω του, αν και δεν είχε καθόλου εμπειρίες, με κίνδυνο να μην μας βγει. Πριν λίγες μέρες του κάναμε την πρόταση, όμως ξαφνικά ζήταγε πολλά χρήματα", ανέφερε αρχικά ο Λάζαρος Κουτλίδης για να προσθέσει στη συνέχεια:

"Θα ήταν εύκολο να του δώσουμε τα λεφτά που μας ζήτησε, όμως θα χαλούσαν οι ισορροπίες της ομάδας. Δεν είναι δυνατόν να παίρνει τα περισσότερα χρήματα από όλους της παίκτες ο Σπυρόπουλος. Ακόμα και από τους έμπειρους της ομάδας να αμείβεται περισσότερο. Δεν γίνεται αυτό. Επαναλαμβάνω, πως αν δεν ανανεώσει, τότε θα προπονείται με την ομάδα Κ.20 του συλλόγου και θα μείνει στην εξέδρα ως το Καλοκαίρι. Η απόφαση αυτή είναι καθαρά δική μου. Το έχω συζητήσει και με τον προπονητή και δεν έχει φέρει κάποια αντίρρηση".

Στη συνέχεια, ο κ. Κουτλίδης μίλησε για τις επόμενες κινήσεις της κυανέρυθρης ΠΑΕ, σχετικά με τις ανανεώσεις των νεαρών άσων της ομάδας:

"Θα γίνουν τώρα και οι επιπλέον κινήσεις για να ανανεώσουν τα παιδιά. Με τον Κούρο έχει προγραμματιστεί μετά τις γιορτές να κληθεί να ανανεώσει, όπως θα γίνει και με τον Ντούνη. Ο Κολοβός έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Όλοι γνωρίζουν ότι στον Πανιώνιο έκαναν το όνομα τους και το εκτιμούν αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Σπυρόπουλος φέρθηκε έτσι".

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιστορικού, τόνισε:

"Φυσικά και θα κινηθούμε για την ενίσχυση της ομάδας. Βέβαια δεν εύκολη η αγορά, καθώς έχουμε και τον περιορισμό στις μεταγραφές μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα. Αρκετές ομάδες θα πάρουν δανεικούς και από τον Ολυμπιακό, εμείς δεν θα κάνουμε κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κάποιες προχωρημένες επαφές με παίκτες, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα".

Τέλος, αναφέρθηκε στις θέσεις που «πονάει» η ομάδα και θα υπάρξει ενίσχυση:

"Θέλουμε στόπερ, αμυντικό χαφ και επιθετικό. Αν τελικά δεν αλλάξει κάτι με τον Σπυρόπουλο, τότε θα πάμε και για δεξί μπακ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags