Facebook Pixel Σαμποτέρ «βλέπει» ο Πρίγκιπας!
| 2013-01-03 22:08:00

Σαμποτέρ «βλέπει» ο Πρίγκιπας!

Σαμποτέρ «βλέπει» ο Πρίγκιπας!

Έξαλλη είναι η πλευρά του Φεϊζάλ και ο Βλάσης Τσάκας με την διαρροή των ονομάτων για το ΔΣ. Βλέπουν σαμποτάζ από την ΠΑΕ και ετοιμάζουν μήνυση σε Κωνσταντίνου!

Ψάχνοντας το ρεπορτάζ ο σκύλος για τα 16 πρόσωπα που θα βρίσκονται στο νέο ΔΣ του Παναθηναϊκού, εάν τελικά μπουν τα 28 εκατομμύρια από τον Πρίγκιπα, έγινε αποδέκτης του έντονου εκνευρισμού που υπάρχει στην πλευρά των Φεϊζάλ – Τσάκα.

«Η ΠΑΕ φρόντισε να διαρρεύσει τα ονόματα για το ΔΣ όπως συνήθως. Φυσικά και αυτό δεν έγινε από την δική μας πλευρά. Η ΠΑΕ συνεχίζει και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να σαμποτάρει το Deal», αναφέρει η πλευρά του Πρίγκιπα, ο οποίος είναι εκνευρισμένος και θεωρεί την συγκεκριμένη συμπεριφορά των «πρασίνων» μη ανεκτή.

Παρόλα αυτά όμως, ο Φεϊζάλ φέρεται έτοιμος να βάλει την Παρασκευή τα χρήματα και να πάρει την ομάδα, αν πρώτα βέβαια λάβει από τους συνεργάτες του δύο – τρία στοιχεία από τον έλεγχο που ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη.
«Έστω και οριακά θα προλάβουμε», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Μήνυση σε Κωνσταντίνου!

Από εκεί και πέρα, έξαλλος εκτός από τον Πρίγκιπα είναι και ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος... βράζει με τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Ο παλαίμαχος άσος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις τον χαρακτήρισε γραφικό και για αυτό θα δεχθεί και μήνυση! «Ας έρθει να με κυνηγήσει. Για την ώρα όμως, για αυτά που είπε θα φάει μία μήνυση», έλεγε ο Τσάκας σε συνεργάτες του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags