Facebook Pixel Τα μπινελίκια με Καραλή στο Facebook! (ΦΩΤΟ)
| 2013-03-06 11:30:00

Τα μπινελίκια με Καραλή στο Facebook! (ΦΩΤΟ)

Τα μπινελίκια με Καραλή στο Facebook! (ΦΩΤΟ)

Πολλές ...κακές λέξεις αντάλλαξαν, με αφορμή το Μάντσεστερ-Ρεάλ, ο Γιάννης Καραλής της ΑΕΚ με τον πρώην συμπαίκτη του στην Κέρκυρα, Γιάννη Σίμωση! Λίγες ώρες μετά τα μάζεψαν...

Χαμός έγινε χθες στο λογαριασμό του Γιάννη Καραλή στο Facebook, με αντικείμενο συζήτησης το μεγάλο αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ, την ώρα που τα σχόλια είχαν πάρει φωτιά, έγραψε κάποια στιγμή στο Facebook ..."στο είχαμε πει και δεν άκουγες. Σεξ και βία...".

Το συγκεκριμένο σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση του πρώην συμπαίκτη του στην Κέρκυρα, Γιάννη Σίμωση που είπε στον επιθετικό της Ένωσης:

"Μιλάμε για μπάλα εδώ. Εσύ νομίζεις ότι δεν έκανες πέναλτι, ρε Γιαννάκη. Τι να μας πει για μπάλα...", τόνισε αναφερόμενος προφανώς στο πέναλτι που έκανε ο Καραλής στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Ο Καραλής πειραγμένος από την απάντηση του Σίμωση, έγραψε στη συνέχεια: "Έκανα τόσο πέναλτι, όσο το πέναλτι του Νάνι. Έτσι κι αλλιώς δεν γλιτώνεις την πιπ..."!

Ο Σίμωσης συνέχισε την κόντρα, γράφοντας με τη σειρά του: "Με διαφορά ο πιο γραφικός ...καλαθοσφαιριστής. Μην το συνεχίζεις. Άστο, τα είδαμε τα καραγκιοζιλίκια σου εσένα μετά τα ματς. Γελάει όλη Ελλάδα κι όταν γράφεις. Και μην το σβήνεις επειδή τρως κράξιμο και φάπες, Γιαννάκη".

Ο επιθετικός της ΑΕΚ απάντησε: "Έχεις χάσει τα λόγια σου από τον βιασμό. Θα συνέλθεις μόλις το συνειδητοποιήσεις. Καληνύχτα πίπατσου...", για να του απαντήσει ο πρώην συμπαίκτης του: "Καληνύχτα γεννημένε ΑΕΚτζή που βγαίνεις και πουλάς οπαδιλίκι. Οοοοο γραφικός".

Δείτε τον παρακάτω διάλογο και σε φωτογραφία...

Λίγες ώρες αργότερα κι ενώ το θέμα είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου οι δύο ποδοσφαιριστές απέδωσαν την αντιπαράθεση σε ..."kaulanta"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags