Facebook Pixel PlayStation και γάντια για τον Καμπάνταη!
| 2013-03-13 12:11:00

PlayStation και γάντια για τον Καμπάνταη!

PlayStation και γάντια για τον Καμπάνταη!

Την ώρα που στο μπουθ του Ατρόμητου, μετά το τελικό σφύριγμα του Μάνταλου, γινόταν ο ...κακός χαμός, ο Λεωνίδας Καμπάνταης άλλαζε πασούλες με τον 4χρονο Κωνσταντίνο και άκουγε τη θύρα 3 και τους "Πάνθηρες" να πανηγυρίζουν το γκολ του απίστευτου πιτσιρικά, όπως ακριβώς 35-40 λεπτά πριν, το ιδανικό τελείωμα του πατέρα του!

Αυτή ήταν η... αποφόρτιση του Καμπάνταη από την ένταση του προχθεσινού αγώνα με τον Ατρόμητο. Να έχει τον γιο του μαζί του μέσα στο χορτάρι και να τον βλέπει να... προσποιείται(!), με χαρακτηριστική κίνηση του σώματός του, λίγο πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Κωνσταντίνος βαδίζει στα χνάρια του μπαμπά του. Αδιαμφισβήτητη... μασκότ των «κυανέρυθρων» αποδυτηρίων, είναι το αγχολυτικό του Λεωνίδα Καμπάνταη αλλά και αρκετών συμπαικτών του!

Με τον Νίκο Γιαννακόπουλο ο 4χρονος Κωνσταντίνος παίζει PlayStation! Με τον Ανδρέα Σάμαρη μαθαίνει τα μυστικά του I-pad του 23χρονου μέσου του Πανιώνιου. Ο Περιστερίδης του έχει δώσει τα γάντια του, τα οποία φοράει περιχαρής μέσα στο σπίτι! Και όταν ο πατέρας του τον ρωτάει τον αριθμό της φανέλας του Γουνδουλάκη, επί παραδείγματι, ο Κωνσταντίνος απαντάει «το 20, μπαμπά»!

Ο Καμπάνταης μπήκε τελευταίος στη φυσούνα, όταν οι πόρτες μεταξύ των αποδυτηρίων του Πανιώνιου και του Ατρόμητου ήταν... ερμητικά κλειστές. Μπαίνοντας στα «κυανέρυθρα» αποδυτήρια, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος του χαμογέλασε με νόημα. Αυτόν είχε σφίξει στην αγκαλιά του, άλλωστε, όταν πήγε στον πάγκο μετά το 1-0 και του φώναζε μέσα σε παραλήρημα! Ο κόουτς του Πανιώνιου είχε «φτιάξει» και πάλι τους παίκτες του, λίγα δευτερόλεπτα πριν βγουν (επίσημα) στο γήπεδο. «Αυτό να θυμάστε πάντα! Οτι είμαστε ομάδα» ήταν τα λόγια του, δείχνοντάς τους και πάλι φωτογραφίες από πρόσφατους πανηγυρισμούς μετά από γκολ του «ιστορικού».

Ο Ανδρέας Σάμαρης ίσως χάρηκε περισσότερο απ' όλους για τον κολλητό του. Στο ίδιο δωμάτιο, άλλωστε, οι δύο «κυανέρυθροι», κάνουν πολλή παρέα και εκτός γηπέδου. Και ο Καμπάνταης χάρηκε την προχθεσινή νίκη, αφού όπως έλεγε «ο Ατρόμητος είχε χάσει μόνο από τον ΠΑΟ, τον Ολυμπιακό και την Τρίπολη. Και έχασε και από εμάς». Πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, ενώ είναι και σαν πατέρας για όλους τους πιτσιρικάδες του Πανιώνιου. Το μέλλον, δηλαδή, αν και ο 31χρονος φορ και τη σεζόν 2013-14 θα αγωνίζεται με τα κυανέρυθρα...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags