Facebook Pixel "Δεν ασκήσαμε πίεση για Πολατιάν"
| 2013-03-14 16:56:00

"Δεν ασκήσαμε πίεση για Πολατιάν"

"Δεν ασκήσαμε πίεση για Πολατιάν"

Ανακοίνωση-απάντηση του SUPER3 Γιαννιτσών σε δημοσίευμα της εφημερίδας η "Γάτα".

H εφημερίδα η "Γάτα" έγραψε σήμερα ότι ο SUPER3 Γιαννιτσών άσκησε πίεση προς την ΠΑΕ για την πρόσληψη του Λάζαρου Πολατιάν και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του συνδέσμου, ο οποίος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας "Η Γάτα" την Τετάρτη 13/03/2013 στη σελίδα 21 στο ρεπορτάζ του ΑΡΗ όπου αναφέρεται ότι ο SUPER3 Γιαννιτσών μεσολάβησε για την ενδεχόμενη συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ του συντοπίτη και πρώην διαιτητή κ. Λάζαρου Πολατιάν, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδεμία πίεση ή μεσολάβηση ασκήσαμε προς την ΠΑΕ για την πρόσληψή του.

Άλλωστε με τον εν λόγω κύριο δεν είχαμε, δεν έχουμε ούτε θα έχουμε ποτέ την παραμικρή σχέση πέραν του ότι ζούμε στην ίδια πόλη.

Όσα γράφετε είναι κουτσομπολιά και όχι δημοσιογραφία.

Θεωρούμε το δημοσίευμα αυτό στην καλύτερη αναληθές και στη χειρότερη στημένο θυμίζοντας πρακτικές άλλων χρόνων στην ομάδα μας την ώρα που ο SUPER3 Γιαννιτσών όπως και όλος ο ΛΑΟΣ του ΑΡΗ μάχεται για την σωτηρία του.

ΥΓ. Πληροφοριοδότη της Γάτας από τη Θεσσαλονίκη κάτσε φρόνιμα.

ΥΓ 2. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τη δημοσίευση της ανακοίνωσης μας από την εφημερίδα προς αποκατάσταση της αλήθειας σεβόμενοι τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ αναγνώστες της.

Πηγή: allaboutaris.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags