Facebook Pixel Και τι έγινε που έφυγε ο Λίνεν;
| 2013-04-10 09:00:00

Και τι έγινε που έφυγε ο Λίνεν;

Και τι έγινε που έφυγε ο Λίνεν;

Eντάξει, ο Λίνεν είχε πολύ βαριές ευθύνες για το πώς κατέβασε την ομάδα σε κρίσιμα ματς, αλλά και γιατί όπως παρέλαβε την ΑΕΚ, έτσι και την παρέδωσε. Στην ουρά της βαθμολογίας.

Κανείς, δηλαδή, δεν μπορεί να πει ότι ο Λίνεν πέτυχε στο έργο του. Το αντίθετο. Ενώ κάποιες φορές η συμπεριφορά του πυροδότησε έντονες αντιδράσεις στα αποδυτήρια με συνέπεια να γίνει ακόμα χειρότερο το κλίμα.

Προπονητή άλλαξε η ΑΕΚ, λοιπόν. Για μια ακόμα φορά, όχι μόνο φέτος, αλλά γενικά τα τελευταία χρόνια.

Κι εδώ που τα λέμε αυτό είναι το εύκολο. Ένα διαζύγιο με τον προπονητή δεν είναι δα και το δυσκολότερο πράγμα στον κόσμο.

Παίκτες θα αλλάξει η ΑΕΚ, όμως; Διότι μ΄ αυτό το ρόστερ που έχει δεν πάει πουθενά. Κι αποδείχθηκε αυτό με τις εμφανίσεις όλης σχεδόν της σεζόν.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Αυτό, πάντως, είναι το δύσκολο. Για να κάνεις καλύτερο ένα ρόστερ, θα πρέπει να ρίξεις και χρήμα. Και αυτό είναι είδος προς εξαφάνιση στην ΑΕΚ.

Χωρίς παίκτες, λοιπόν, μπορεί κάποιος να φτιάξει ομάδα της προκοπής; Κι έχει φανεί πεντακάθαρα ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές από την φετινή ΑΕΚ δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας.

Τα λέμε αυτά για να μην υπάρχουν αυταπάτες ότι ο Λίνεν φταίει για όλα και τώρα που έφυγε αυτός, οι παίκτες θα πετάνε. Έκανε φοβερά λάθη ο Λίνεν, αλλά και το ρόστερ της ΑΕΚ είναι αποψιλωμένο όσο ποτέ άλλοτε. Και κανείς δεν ξέρει αν, ανεξάρτητα απ΄ ό,τι γίνει στις δυο τελευταίες αγωνιστικές, θα μπορέσει να το ενισχύσει ξανά και πότε, αφού επενδυτής δεν φαίνεται στον ορίζοντα εδώ και καιρό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags