Facebook Pixel Eπιστρέφει και... μένει
| 2013-04-27 16:31:00

Eπιστρέφει και... μένει

Eπιστρέφει και... μένει

Στην Ιταλία θα ταξιδέψει αμέσως μετά το Πάσχα ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς έχοντας πλέον πάρει το ...βάπτισμα του πυρρός (κυριολεκτικά) σε αυτή τη δύσκολη σύντομη πρώτη θητεία του στην ΑΕΚ, έχει προγραμματίσει ήδη τα επόμενα βήματά του.

Ο Τράι θα επισκεφτεί την Ρώμη και το Μιλάνο και θα παρακολουθήσει από κοντά την δουλειά που γίνεται από τον Αουρέλιο Αντρεατσόλι στη Ρόμα και τον Αντρέα Στραματσιόνι στην Ίντερ. Η πρώτη επιλογή είναι... εύλογη, καθώς ο Δέλλας έχει φορέσει τη φανέλα της Ρόμα, έχει αγαπηθεί από τους ανθρώπους του συλλόγου και έχει ακόμη φίλους εκεί.

Όσον αφορά την Ίντερ, ο Στραματσόνι είναι ένας νεαρός προπονητής που αντιμετωπίζει την πρώτη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του. Κάτι ανάλογο με την περίπτωση του Τράι. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Δέλλας θα συνεχίσει να προετοιμάζεται για τις εξετάσεις που θα δώσει στις αρχές Ιουνίου, προκειμένου να αποκτήσει το δίπλωμα της κατηγορίας UEFA PRO, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά τις σπουδές του στην προπονητική όντας πλέον απόλυτα έτοιμος για την συνέχεια της καριέρας του. Ποια θα είναι αυτή; Έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα, όλα δείχνουν ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του στην ΑΕΚ, ανεξάρτητα με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν...

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags