Facebook Pixel Οι "Monsters" κράζουν Πηλαδάκη!
| 2013-05-24 13:54:00

Οι "Monsters" κράζουν Πηλαδάκη!

Οι "Monsters" κράζουν Πηλαδάκη!

Άγρια επίθεση στον Κώστα Πηλαδάκη από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

"Ο Κώστας Πηλαδάκης είναι ο άνθρωπος που κάθε Μάιο φεύγει από κει που δε βρίσκεται ποτέ. Και κάθε φορά ο προσωπικός του βιογράφος, με μεγάλη κλίση στα Άρλεκιν, μεταφέρει στο φίλαθλο κόσμο της Λάρισας τα πλάνα του για την επόμενη μέρα της ΑΕΛ. Η φετινή όμως εξομολόγηση είχε και την παραδοχή πως είναι λάθος να διοικείς την ΑΕΛ από απόσταση. Χρειάστηκαν κάποια χρόνια και περίπου 7,5 εκατομμύρια χρέη, όμως στο τέλος το δέχτηκε.

Έτσι υπάρχει το μοναδικό σημείο που συμφωνεί μαζί μας .Γιατί εμείς που συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως η ομάδα μας λέγεται ΑΕΛ και όχι "ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ" ,εμείς που δε γουστάρουμε να κάθονται οι χοντροί στη φυσούνα του γηπέδου μας σα δερβέναγες, εμείς που θέλουμε το γήπεδό μας να είναι ποδοσφαιρικό και να μας ανοίγει το δρόμο να ταξιδεύουμε και σε άλλα γήπεδα, έπρεπε σε αυτό το στραπάτσο της τελευταίας 4ετίας να κοιτάμε τα καρτ ποστάλ από το Πανθεσσαλικό και το Μπλάκμπερν σαν καθυστερημένοι.

Ο πρόεδρος μπορεί να έχασε τη στήριξη των οργανωμένων έχει όμως έναν πολύ δυνατό σύμμαχο: τη Θεία Δίκη... Αυτή θα τιμωρήσει τους υβριστές και ίσως τελικά αποδόσει το ΦΠΑ στον πρόεδρο ή έστω τον συμψηφίσει με χρέη προς το Δημόσιο. Το τελευταίο πως σας φάνηκε; Ο ίδιος έλεγε πέρυσι πως ο ΦΠΑ μπορεί να λύσει όλες τις εκκρεμότητες της ΑΕΛ, άλλωστε τα δικά του λόγια απέδιδαν το χρέος στην "τρύπα Λυράκη" και τη μη απόδοση του ΦΠΑ, φετος το χρέος οφείλεται στην πτώση της ΑΕΛ από τα στημένα παιχνίδια, κι εφόσον είναι έτσι, ο ΦΠΑ μπορεί να πατσίσει κάποια χρέη του προέδρου προς το δημόσιο(...).

Θα χρειαστούμε κάποια εκπαίδευση πρώτα να αποφεύγουμε την πρώτη 7άδα σε μια Β΄ εθνική τραγικού επιπέδου, να γινόμαστε κόμπος στο σπίτι μας από ομαδούλες που μας μπερδεύουν με τα αρχικά τους και να θέλαμε να είμαστε εμείς αυτοί, να μην παίρνουμε εισιτήρια πουθενά γιατί η δική μας ομάδα δε δίνει σε κανέναν αλλά να μισθώνουμε το σπίτι μας για μπαράζ αλλοθρήσκων. Θα χρειαστούμε εκπαίδευση για να ξεχάσουμε πως αυτός ο προστατευόμενος της Θείας Δίκης μας έλεγε από την πρώτη στιγμή πως δεν πρόκειται ποτέ να χρεώσει την ομάδα με απερίσκεπτες κινήσεις στις μεταγραφές γιατί δεν είναι κροίσος. Και σίγουρα θα χρειαστούμε μεταπτυχιακό για να ξεχάσουμε πως ο άνθρωπος αυτός λιποτάκτησε κι εγκατέλειψε την ομάδα στο κρίσιμο διάστημα της πάλης για την παραμονή στην Α΄ Εθνική και το ίδιο κάνει τα δύο αυτά τελευταία χρόνια στη Β΄ σε μια τακτική που μοιάζει τιμωρία της Θείας Δίκης, όπως η μεταγραφική περίοδος του φετινού Ιανουαρίου.

Όλα τα υπόλοιπα τραγελαφικά με εναλλακτικές προτάσεις για το μέλλον της ΑΕΛ, δακρύβρεχτες δωρεές και χορηγίες στην Ομάδα, κάλυψη των λειτουργικών εξόδων, απευθύνονται σε πιθήκους που φυσικά δε γίνεται να κάνουν άμεσες συγκρίσεις με άλλες ομάδες της ίδιας κατηγορίας και των 500 εισιτηρίων. Οι απειλές της φυγής του και τα εναλλακτικά του πλάνα είναι κούφια και χάρτινα, πρόχειρα και επιφανειακά σαν την ενάσχολησή του με την Ομάδα.

Η πραγματικότητα δεν αλλάζει, έχει αποτύχει τόσο στα δύσκολα όσο και στα εύκολα, τα τελευταία χρόνια. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ "ΑΠΕΙΛΗ" ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ. Άλλωστε και χαμηλότερα να βρεθούμε έχει χάσει το δικαίωμα της καθαρής από χρέη επανεκκίνησης. Όμως, αυτό δε θα γίνει γιατί ακόμη και έτσι η ΑΕΛ θα βρεί ξανά τον επόμενο... Φτάνει να κάνει στην άκρη και θα το δει. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνά πως η ΑΕΛ είναι ο κόσμος της, αξύριστοι και ξυρισμένοι, ξεκούραστοι και καταπονημένοι, φίλαθλοι και οργανωμένοι...".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags