Facebook Pixel "Eπεσαν όλοι να με φάνε!"
| 2013-07-14 10:09:00

"Eπεσαν όλοι να με φάνε!"

"Eπεσαν όλοι να με φάνε!"

Ποιος πρώην παίκτης της ΑΕΚ το δήλωσε; 

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Χρήστος Αρκούδας, που τιμωρήθηκε με δεκάμηνο αποκλεισμό για χρήση αναβολικών ουσιών, δήλωσε πως όλοι έπεσαν πάνω του χωρίς να μάθουν λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη "SportDay":

-Από την Καλλιθέα, στην ΑΕΚ κι από την ΑΕΚ εκτός για δέκα μήνες. Πώς διαχειρίζεται όλο αυτό το πράγμα;

"Σίγουρα, όταν φεύγεις και πηγαίνεις στην ΑΕΚ, αισθάνεσαι πως οι κόποι σου επιβραβεύονται και ανταμείβεται η προσπάθειά σου. Έτσι ένιωσα κι εγώ. Έκανα ένα μεγάλο άλμα, έστω κι αν η ΑΕΚ πέρυσι είχε όλα αυτά τα προβλήματα, για τα οποία φταίνε πολλοί παράγοντες, εσωτερικοί κι εξωτερικοί. Μας πίκρανε πολύ αυτό που έγινε με τον υποβιβασμό. Δυστυχώς για μένα η χρονιά είχε κι άλλα προβλήματα, που μου στοίχισαν, αλλά με βοήθησαν κιόλας να δω κάποια πράγματα αλλιώς".

-Δηλαδή;

"Μέσα από τα λάθη διορθώνεσαι. Μαθαίνεις. Και βλέπεις ποιος πραγματικά σε νοιάζεται και ποιος όχι. Στην αρχή όλοι είναι κοντά σου και δίπλα σου. Μετά όμως μένεις μόνος σου και ψάχνεις να βρεις τι έφταιξε. Οι περισσότεροι απλά σου χτυπούν την πλάτη, αλλά δεν είναι εκεί με ειλικρίνεια".

-Έμεινες μόνος σου; Κλείστηκες στον εαυτό σου;

"Ναι, πολύ. Δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι. Ήμουν πολύ πεσμένος ψυχολογικά και ήθελα να τα κάνω όλα πέρα. Έβλεπα τον εαυτό μου να παίζει πρώτο θέμα παντού, λες και ήμουν κάποιος εγκληματίας. Σαν να είχα σκοτώσει άνθρωπο. Δεν καταλάβαιναν πως ποτέ δεν θα έβαζα την υγεία μου και την καριέρα μου σε κίνδυνο. Έπεσαν όλοι να με φάνε, να αμαυρώσουν ό,τι είχα κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή, χωρίς να ψάξουν το θέμα. Δεν λέω, έφταιξα, γιατί δεν έψαξα το θέμα λίγο παραπάνω, συν το ότι δεν ανεγράφη κάποια ουσία. Όμως δεν ήξερα τι έπαιρνα κι αυτό δεν το σκέφτηκε κανείς. Έλεγε ο καθένας μια άποψη για μένα, χωρίς καν να με ξέρουν".

-Η καριέρα σου μπήκε σε κίνδυνο;

"Κοίτα, σκέφτηκα πολλά πράγματα. Ότι δεν θα παίζω από την αρχή της σεζόν και θα είναι δύσκολο να βρω κάποια ομάδα, ότι δεν θα με εμπιστευτούν, ότι ο κόσμος διαβάζει πράγματα που δεν ισχύουν. Όλα πέρασαν από το μυαλό μου. Ευτυχώς, βρέθηκε ο Ατρόμητος και μου δίνει την ευκαιρία να κάνω μια νέα αρχή από τον Νοέμβριο. Εδώ έδειξαν πως είναι άνθρωποι".

-Έχει πραγματικά ενδιαφέρον να μάθουμε τι σου είπαν στον Ατρόμητο για το συγκεκριμένο θέμα.

"Στο Περιστέρι κατάλαβα από την πρώτη στιγμή πως όλα θα σβηστούν. Ήταν πολύ "εντάξει" απέναντί μου. Μου είπαν πως έρχομαι σε ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδας και είναι στο χέρι μου να δείξω πως όλα αυτά έγιναν καθαρά από λάθος. "Σε στηρίζουμε, θα περιμένουμε όσο χρειαστεί να γυρίσεις και να δώσεις αυτά που μπορείς και όχι αυτά που πιστεύει και λέει ο καθένας". Αυτή η κουβέντα ήταν πολύ σημαντική για μένα. Θέλω να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και να τους δικαιώσω".

-Από την ΑΕΚ σου στάθηκε κανείς εκείνες τις μέρες;

"Κάποιοι, ναι, μου στάθηκαν και ήταν δίπλα μου απ' το πρωί μέχρι το βράδυ. Όπως ο προπονητής μου, που μου έλεγε να μη μένω μέσα στο σπίτι και να πηγαίνω στις προπονήσεις για να ξεχνιέμαι. Και οι συμπαίκτες μου ήταν δίπλα μου. Εγώ όμως ήμουν χάλια. Έβλεπα και την πορεία της ομάδας να πηγαίνει άσχημα, δεν μπορούσα να βοηθήσω κι αυτό με έριχνε πολύ. Ήταν μια αρρωστημένη κατάσταση στην ΑΕΚ. Απλήρωτοι παίκτες, η διοίκηση πουθενά, ο κόσμος μας έκρινε με λάθος κριτήρια. Επωμιστήκαμε πολύ μεγάλο βάρος και το ζήσαμε μόνοι μας εντελώς. Και εντός και εκτός γηπέδου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags