Facebook Pixel Η ομάδα με τους περισσότερους άπιστους συζύγους!
| 2013-10-12 21:07:00

Η ομάδα με τους περισσότερους άπιστους συζύγους!

Η ομάδα με τους περισσότερους άπιστους συζύγους!

Φοβερή έρευνα σχετικά με το ποδόσφαιρο, την αγάπη για την ομάδα και την απιστία. Διαβάστε τα στοιχεία που προέκυψαν για την ισπανική λίγκα...

Δεν υπάρχει αυτή η έρευνα που έγινε και δημοσιεύθηκε τώρα. Στην Ισπανία, λοιπόν, πήραν μέρος περισσότεροι από 8.000 άνδρες – μέλη μιας μεγάλης υπηρεσίας εξωσυζυγικών σχέσεων (με 1,1 εκατ. μέλη συνολικά) σε ένα γκάλοπ με θέμα πόσο άπιστοι είναι οι ποδοσφαιρόφιλοι.
 
Αυτό που προέκυψε είναι ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι είναι πιο άπιστοι απ’ όσους δεν βλέπουν μπάλα. Με μ.ο. 2,51 έναντι 2,42.
 
Οπαδοί ποιας ομάδας είναι οι πιο άπιστοι οπαδοί; Αυτοί της Εσπανιόλ! Οι οποίοι κάνουν κατά μέσο όρο 4,01 εξωσυζυγικές σχέσεις ετησίως. Δεύτεροι είναι οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης με 3,84 και τρίτοι αυτοί της Βαλένθια με 3,77.
 
Οι φαν της Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσαν να κάνουν πρωταθλητισμό κι αποδείχθηκαν σπιτόγατοι κι αρκετά πιστοί στις γυναίκες τους, με ποσοστό 3,02 εξωσυζυγικών σχέσεων το χρόνο.
 
Αυτοί, πάντως, που δεν ξεκολλάνε από τις συζύγους τους είναι οι οπαδοί της Γρανάδας με 0.6, της Οσασούνα με 1.2 και της Λεβάντε με 1.5.
 
Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στην Ιταλία με πρωταθλητές τους οπαδούς της Γιουβέντους, αφήνοντας σε 2η και 3η θέση την Ίντερ και την Μίλαν αντίστοιχα.
 
Δεν θα είχε ενδιαφέρον να γινόταν κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα κάποια στιγμή; 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags