Facebook Pixel Ο Βουτσάς κλαίει για την ΑΕΚ και το γήπεδο!
| 2013-10-16 17:32:00

Ο Βουτσάς κλαίει για την ΑΕΚ και το γήπεδο!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ο Βουτσάς κλαίει για την ΑΕΚ και το γήπεδο!

Πρωταγωνιστής στο βίντεο της παρουσίασης της "Αγιά Σοφιάς" θα είναι ο αγαπημένος κωμικός, Κώστας Βουτσάς, ο οποίος μιλάει στον Sportdog για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και το ...ρόλο του σε αυτό!

Σε ρυθμούς γηπέδου κινούνται οι πάντες της ΑΕΚ καθώς στις 6 Νοεμβρίου θα γίνει η ψηφιακή παρουσίαση της "Αγιά Σοφιάς" που θα αναγερθεί στη θέση του παλαιού "Νίκος Γκούμας" στη Νέα Φιλαδέλφεια! Τα ραντάρ του σκύλου συνέλαβαν μία σημαντική πληροφορία για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική σκηνή της στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Πριν την ψηφιακή παρουσίαση του Ναού της Ένωσης, θα παρουσιαστεί ένα βίντεο από το χώρο έτσι όπως είναι τώρα, μέσα στα μπάζα! Πρωταγωνιστής του σποτ θα είναι ο διάσημος ηθοποιός του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, Κώστας Βουτσάς, ο οποίος δηλώνει ΑΕΚτζής από μικρό παιδί. Στο βίντεο ο Βουτσάς υποδύεται τον παππού, ο οποίος εξιστορεί στο εγγονάκι του, μέσα στα χαλάσματα του παλιού γηπέδου και συγκινείται φέρνοντας στη μνήμη του όσα έζησε με την ομάδα του Δικέφαλου αετού!

Ο κ. Βουτσάς μίλησε στον Sportdog και μας περιέγραψε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το βίντεο.

«Είναι αλήθεια, την προηγούμενη εβδομάδα πήρα μέρος σε γυρίσματα στη Νέα Φιλαδέλφεια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Μου το ζήτησε ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης και δέχτηκα να βοηθήσω, εννοείται αφιλοκερδώς. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά», ήταν το αρχικό σχόλιο του κ. Βουτσά που επιβεβαίωσε την είδηση του σκύλου. Στη συνέχεια μίλησε για τον ρόλο που υποδύεται: «Στο φιλμ υποδύομαι έναν παππού, ο οποίος εξιστορεί στο εγγονάκι του, μέσα στο κατεστραμμένο γήπεδο τι ήταν αυτό το μέρος, προτού το σαρώσουν οι μπουλντόζες. Του λέω για τα κύπελλα, τα πρωταθλήματα, τους διεθνείς αγώνες και όλες τις μαγικές στιγμές που έχει ζήσει ο κόσμος της ΑΕΚ σε εκείνο το μέρος. Αυτό όμως που περνάω, είναι ότι εκεί θα γίνει ξανά το σπίτι μας, το γήπεδό μας», είπε.

Ερωτηθείς για τη συγκίνηση που έδειξε στα γυρίσματα υποστήριξε ότι: «Δεν μπορούσα να μήν συγκινηθώ. Είμαι ΑΕΚτζής από μικρό παιδί! Ο πατέρας μου ήταν πρόσφυγας και με έκανε υποστηρικτή της Ένωσης. Από πιτισιρικάς πήγαινα στη Φιλαδέλφεια και έβλεπα τους τότε αστέρες, τον Μαρόπουλο, τον Τζανετή και τον Δελαβίνια. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές εκεί».

Κλείνοντας τη συζήτησή μας, του ευχηθήκαμε να είναι πάντα υγιής και να μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ όταν η ομάδα θα έχει ανέβει στη μεγάλη κατηγορία. Γιατί όπως μας εκμηστυρεύτηκε ο ίδιος, προς το παρόν, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων (πολλές πρόβες) δεν έχει την ευκαιρία να δει τους αγώνες της Ένωσης στη Γ'Εθνική, παρότι είναι κάτοχος διαρκείας!

* Η φωτογραφία του κειμένου είναι προϊόν φωτομοντάζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags