Facebook Pixel Ατρόμητος και... φονέας!
| 2013-10-31 23:34:00

Ατρόμητος και... φονέας!

Ατρόμητος και... φονέας!

Ο Ατρόμητος... διέλυσε τον Φωστήρα στο Περιστέρι με 7-0 και με συνολικό σκορ 8-0 πέρασε στους «16» του Κυπέλλου.

Παρότι ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα δεν είχε κανένα πρόβλημα στο να βάλει 5 γκολ μέσα σε 41 λεπτά στον Φωστήρα ενώ είχε δοκάρι και πέναλτι που δεν του δόθηκε! Η αρχή έγινε στο 6', όταν έπειτα από εκπληκτική ενέργεια από πλάγια θέση από τον Καραγκούνη που ξεπέρασε 2 αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε σε πολύ καλή θέση στον Γεωργίου με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Το 2-0 για τον Ατρόμητο ήρθε στο 16ο λεπτό. Ο εξαιρετικός Καραγκούνης μπήκε ξανά από από πλάγια θέση στην αντίπαλη περιοχή, έδωσε με εξωτερικό φάλτσο την μπάλα στον Καραμάνο που γύρισε το κορμί του, σούταρε σκόραρε στο 16'. Στο 30' ο Καραμάνος πάσαρε στον στον Καραγκούνη σε μία φάση από την οποία προέκυψε το 3-0. 

Ο Καραγκούνης έκανε το σουτ, που αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ του Φωστήρα, ο Καραμάνος όμως πήρε το... ριμπάουντ και από κοντά σκόραρε. Ο... εφιάλτης για τον τραγικό αμυντικά Φωστήρα δεν είχε τελειωμό. Ενώ στο 32' ο διαιτητής αρνήθηκε καθαρό πέναλτι σε χέρι του Καμπάση στο 34' οι γηπεδούχοι βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Έπειτα από συρτή και παράλληλη σέντρα από τον Γιαννούλη ο Κάργας έβαλε ένα θεαματικό αυτογκόλ με δυνατή προβολή. Στο 40' η ομάδα του Παράσχου είχε δοκάρι με κεφαλιά του Καραγκούνη και στο 41' έγινε το 5-0 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών μετά από κεφαλιά του Ιγκλέσιας. Το 5-0 του πρώτου μέρους συνιστά επίδοση-ρεκόρ για τον Ατρόμητο.

Συντήρηση δυνάμεων στην επανάληψη και... 7-0

Στο 2ο 45λεπτο οι παίκτες του Παράσχου έριξαν αισθητά... ταχύτητα. Το «χειρόφρενο» από μεριάς του Ατρομήτου έδωσε την ευκαιρία στον Φωστήρα να προσπαθήσει να ανασυνταχθεί και να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Ωστόσο ήταν ανήμπορος να αντιδράσει. Σα να μην έφτανε αυτό ο Φωστήρας δέχθηκε και άλλα γκολ. Στο 63' ο Καραγκούνης έγινε κάτοχος της μπάλας από τον Καραμάνο, έκανε την κούρσα, εκτέλεσε τον αντίπαλο γκολκίπερ με το δεξί πόδι και έκανε το 6-0.

Λίγο μετά ήρθε και το 7-0. Στο 70' μετά από κεφαλιά του Ταυλαρίδη και περιπετειώδη τρόπο ο Φωστήρας δέχθηκε και άλλο τέρμα. Η μπάλα πήγε αρχικά στο δοκάρι, μετά σε σώμα παίκτη του Φωστήρα, από εκεί στον γκολκίπερ που την 
έστειλε πάλι... πίσω και από εκεί στα δίχτυα. Ο Ατρόμητος είχε την δυνατότητα πάντως ακόμα και προς το τέλος να βάλει και άλλα γκολ. Έτσι πήρε πανηγυρικά την πρόκριση και με το τεχνικό τιμ να κάνει rotation και να ξεκουράζει αρκετούς βασικούς.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags