Facebook Pixel H φοβερή φωτογραφία Μίτσελ που τα δείχνει όλα!
Ποδόσφαιρο
| 2013-12-11 10:00:00

H φοβερή φωτογραφία Μίτσελ που τα δείχνει όλα!

Sportdog Team
H φοβερή φωτογραφία Μίτσελ που τα δείχνει όλα!

Μία καταπληκτική φωτογραφία του Μίτσελ, από το χθεσινό (τρομερό) ματς Ολυμπιακός - Άντερλεχτ, που δείχνει πόσο ένταση και άγχος είχε το παιχνίδι, παρουσιάζει ο sportdog!

"Με γέρασαν δέκα χρόνια", δήλωσε μεταξύ σοβαρού κι αστείου ο Μίτσελ, μετά το τέλος του συγκλονιστικού αγώνα με την Άντερλεχτ. Και είναι αλήθεια ότι ο Ισπανός προπονητής βίωσε πολύ έντονα το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το ματς έκρυβε δυνατές συγκινήσεις, είχε αγωνία και καταπληκτικές εναλλαγές συναισθημάτων. Ειδικά όταν οι παίκτες του Ολυμπιακού (πρώτα ο Σαβιόλα και μετά ο Βάις) αδυνατούσαν να σκοράρουν από την άσπρη βούλα, οι χτύποι της καρδιάς έπιαναν ...κόκκινο στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Μίτσελ πότε φώναζε και πότε έπιανε τα μαλλιά του με αυτά που έβλεπε, ενώ υπήρχαν και στιγμές που δεν μπορούσε να πιστέψει τι γινόταν στον αγωνιστικό χώρο. Η καταπληκτική φωτογραφία, που αλίευσε ο σκύλος από το δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα, δείχνει με εκπληκτικό τρόπο πώς ο τεχνικός του Ολυμπιακού έζησε το μεγάλο παιχνίδι.

Δεν ξέρουμε σε ποιο ακριβώς σημείο του αγώνα ο Μίτσελ αντέδρασε με τον τρόπο που βλέπετε στη φωτογραφία (ενδεχομένως η στιγμή να τραβήχτηκε μετά την απώλεια κάποιου πέναλτι), ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι πόσο παραστατικά αποδίδονται τα συναισθήματα του Ισπανού προπονητή.

Ο Μίτσελ σχεδόν λυγίζει από απογοήτευση, κατεβάζει τους ώμους και τα χέρια χαμηλά και δείχνει έτοιμος να καταρρεύσει! Είναι τόσο η ένταση και η πίεση του αγώνα που ο Ισπανός κοντεύει να πέσει στα γόνατα.

Απίστευτη σκηνή από έναν απίστευτο αγώνα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags