Facebook Pixel Το 'πε... και δεν το 'κανε!
| 2013-12-18 10:56:00

Το 'πε... και δεν το 'κανε!

Το 'πε... και δεν το 'κανε!

Η διοίκηση Ηλιάδη στο "μικροσκόπιο" - Το όραμα και οι προεκλογικές δεσμεύσεις που δεν υλοποιήθηκαν!

Μία ακόμα διοίκηση του ΑΡΗ έκανε τον κύκλο της. Και επιβεβαιώνοντας την παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, κλείνει τη θητεία της με αρνητικό πόρισμα.

Ο λόγος φυσικά για τη διοίκηση του Δημήτρη Ηλιάδη. Η διάρκεια της οποίας ήταν κάτι παραπάνω από έξι μήνες ή πιο συγκεκριμένα 203 μέρες. Ένα μεγάλο σχετικά χρονικό διάστημα, το οποίο ξεκίνησε με όραμα και αισιοδοξία, έκλεισε όμως με ακόμα χειρότερο πρόσημο από αυτό της περσινής σεζόν, με τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, να κρέμονται από ένα τεντωμένο σχοινί.

Με βάση λοιπόν τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Δημήτρη Ηλιάδη, σε εκείνη τη Γενική Συνέλευση της 20ης Μαΐου,  στο "Nick Galis Hall", το AllAboutARIS, βάζει στο "μικροσκόπιο" την απερχόμενη διοίκηση της ΠΑΕ, που στην ουσία, δεν υλοποίησε κανέναν από τους βασικούς της στόχους.

Άρθρο 99

Χωρίς αμφιβολία το Νο1 θέμα στη λίστα της διοίκησης Ηλιάδη, κάτι που θα ίσχυε και με οποιαδήποτε άλλη διοικητική σύνθεση. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δήλωνε ανέκαθεν υπέρ της υπαγωγής στο άρθρο του πτωχευτικού κώδικα, ακόμα και όταν παρατηρούσε σαν ουδέτερος τις εξελίξεις. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τους νομικούς οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση ( Χριστοφορίδης, Αργυριάδης και Τσομίδης), τρέχοντας μαζί τους όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε ο ΑΡΗΣ να παρουσιαστεί όσο τον δυνατόν πιο έτοιμος ενώπιον του δικαστηρίου. Η αλήθεια είναι πως πέτυχε ένα σημαντικό ποσοστό συμφωνιών με πιστωτές, αλλά η αβεβαιότητα για τη βιωσιμότητα της ομάδας, όπως και το μέγεθος των χρεών που δημιουργήθηκαν από το 2004 και μετά, αποτέλεσαν ανασταλτικούς παράγοντες.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags