Facebook Pixel Στο -4 ο ΟΦΗ, έχασαν έδαφος τα Τρίκαλα
| 2011-04-10 18:08:00

Στο -4 ο ΟΦΗ, έχασαν έδαφος τα Τρίκαλα

Στο -4 ο ΟΦΗ, έχασαν έδαφος τα Τρίκαλα

Με πέναλτι του Βερόν στο 85` ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον Εθνικό στο «Γεντί Κουλέ» και μείωσε τη διαφορά από τον 2ο Παναιτωλικό στους 4 βαθμούς."Αυτοκτόνησαν" τα Τρίκαλα, που ηττήθηκαν στις καθυστερήσεις με 2-1 από τη Βέροια, ενώ κέρδιζαν 0-1!

Λύτρωση στο τέλος!

 Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχασαν πολλές προκειμένου να πετύχουν κάποιο τέρμα, όμως έπρεπε να φτάσουμε στο 86' για να φτάσουν στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο Βλόνταρτσικ κέρδισε το πέναλτι, ο Βερόν ευστόχησε και λύτρωσε τον ΟΦΗ! Στο 77' της αναμέτρησης ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι για 5', καθώς οπαδοί των γηπεδούχων πάνω από τον πάγκο του Εθνικού.

Μία... ανάσα από Διαγόρα η Δόξα!

Η Δόξα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, επικρατώντας με 3-0 και πλησίασε τον Διαγόρα στους 2 βαθμούς! Οι Δραμινοί ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, άνοιξαν το σκορ στο 27' με σουτ του Μαρκόφσκι και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 2-0 χάρη στο γκολ του Σιάκκα στο 41' με σουτ έξω από την περιοχή. Ο Χλωρός έκανε το 3-0 στο 52', ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κάπελ στο 76', με τη Δόξα να πλησιάζει στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ!

Σοκ στο τέλος για Τρίκαλα!

Η Βέροια υποδέχθηκε τα Τρίκαλα, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 2' με σουτ του Μανουσάκη, όμως την τελευταία λέξη είχαν οι γηπεδούχοι... Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι Τρικαλινοί θα φύγουν με τους βαθμούς της νίκης, αρχικά ο Καλογέρης στο 90' και στη συνέχει ο Σαϊτιώτης στο 1' των καθυστερήσεων έδωσαν τη νίκη στη Βέροια, που πλέον δείχνει να ξεφεύγει από την περιπέτεια των πλέι άουτ, ενώ οι Θεσσαλοί έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από Διαγόρα και Δόξα Δράμας, όμως το θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα που έχουν μέχρι το τέλος του επιτρέπει να αισιοδοξούν ότι δε θα αντιμετωπίσουν προβλήματα και θα μείνουν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ.

Το... παλεύει η Καρδίτσα

Η Αναγέννηση γνώριζε ότι μόνο με νίκη μπορεί να συνεχίζει να ελπίζει για μία θέση στα πλέι άουτ και μπήκε πιο δυνατά από τον Διαγόρα στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 8', όταν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Ταμπάση από προσπάθεια του Μπαντά, ενώ άνοιξαν το σκορ στο 25' με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι του Ντοριβάλ, σε μία φάση που ο Καρπαθάκης άφησε τους Ροδίτες με 10 παίκτες. Η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 28', με τον Ζλάτκοβιτς να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Καρακώστα. Στο δεύτερο μέρος ο Διαγόρας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 63' με σουτ του Φράγκου, όμως οι Καρδιτσιώτες απάντησαν άμεσα και πήραν ξανά το προβάδισμα στο 65' με σουτ του Σίλβα.

Πέρασε από την Καισαριανή η Ηλιούπολη

Πολύ σημαντική νίκη στην Καισαριανή πέτυχε η Ηλιούπολη, που ξέφυγε από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο 35' με σουτ του Λουάμο, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με τον Θάνο. Ο Κρητικός με κεφαλιά στο 60' έδωσε τη νίκη στην Ηλιούπολη, φέρνοντας τον Εθνικό Αστέρα σε πολύ δύσκολη θέση.

Πήρε βαθμό στην Καλλιθέα ο... αποδεκατισμένος Ιωνικός!

Ο Ιωνικός κατέβηκε στο «Ελ Πάσο» με πάρα πολλές απουσίες λόγω της γνωστής απόφασης της ΕΠΟ να ανακληθούν τα δελτία 26 ποδοσφαιριστών του Ιωνικού, όμως οι Νικαιώτες κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18' με κοντινό πλασέ του Πασά, όμως οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν γρήγορα την κατάσταση. Ο Παραράς με ανάποδο ψαλίδι (!) έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 28' και ο Ντ' Ακόλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην Καλλιθέα στο 36'. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Σπυριδάκης στο 62'.
 

Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9/4

Πανθρακικός-Παναιτωλικός 1-1
(72’ Αρσενίεβιτς-73’ Θεοδωρίδης)

Κυριακή 10/4

Καλλιθέα-Ιωνικός 2-2
29’ Παραράς, 37’ Ντακολ πεν. – 19’ Πασάς, 63’ Σπυριδάκης

ΟΦΗ-Εθνικός 1-0
85’ Βερόν πεν.

Αναγέννηση Καρδίτσας-Διαγόρας 2-1
25’ Ντοριβάλ πεν., 64’ Σίλβα – 62’ Φράγκος

Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη 1-2
40’ Λουάμο – 45’ Θάνος, 61’ Κρητικός

Βέροια-Τρίκαλα 2-1
90’ Καλογέρης, 91’ Σαϊτιώτης - 2’ Μανουσάκης

Δόξα Δράμας-Αγροτικός Αστέρας 4-0
27’ Μαρκόφσκι, 41’ Σιάκκας, 52’ Χλωρός, 74’ Καπέλ

Δευτέρα 11/4

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 18:00
Θρασύβουλος-Πιερικός

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags