Facebook Pixel "Βόμβα"... αποχώρησης του Βλάση Τσάκα!
| 2014-02-07 12:40:00

"Βόμβα"... αποχώρησης του Βλάση Τσάκα!

"Βόμβα"... αποχώρησης του Βλάση Τσάκα!

Οριστική η απόφαση του προέδρου της Καβάλας, Βλάση Τσάκα, να αποχωρήσει τον Ιούνιο από τα κοινά της ομάδας, καθώς σε δηλώσεις του μίλησε για «παιδική χαρά»...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάκα στους 93,7:
Σας ήρθε κάποιο εξώδικο στην ΠΑΕ. Τα είχαμε χύμα, μας ήρθαν και τσουβαλάτα;

Μας ήρθε ένα εξώδικο. Είναι 125.000. Κάπου εκεί. Το ποιος πρέπει να τα πληρώσει, αν θα τα πληρώσει , αυτό είναι… άλλου Παππά Ευαγγέλιο. Για να μην κρυβόμαστε και πίσω από το δάκτυλο μας. Εγώ δεν ξέρω τι έχει γίνει. Δεν ξέρω με ποιο καθεστώς μπήκαν αυτά τα λεφτά. Δεν ξέρω τι παραστατικά υπάρχουν. Δεν γνωρίζω τίποτα. Όπως ξέρετε λογιστήριο δεν υπήρχε. Παραλάβαμε… παιδική χαρά.

Εξώδικο μπορεί να σας στείλω και εγώ και μπορεί να λέει μια… καλημέρα. Αυτό δεν λέει τίποτα. Αυτοί οι άνθρωποι που βοήθησαν, μπορούν να διεκδικήσουν τα δίκαια τους, όπως αυτοί νομίζουν. Εγώ θα αποφασίσω;

Δεν είναι δικιά μου η ομάδα. Οι μέτοχοι της ΠΑΕ έχουν συγκεκριμένες θέσεις, είναι θέμα που τους αφορά και μόνο αυτούς. Εγώ όπως είπα στην κοπή της πίτας, παραδίδω την ομάδα τον Ιούνιο, σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ` ότι την παρέλαβα. Αισιοδοξώ ότι θα έχει αδειοδότηση. Ο επόμενος να μπορεί να κάνει μεταγραφές.

Θα έχει ένα λογιστήριο που μέχρι τότε θα του έχουμε φέρει στη μορφή που πρέπει να είναι, αν βέβαια παραδώσει ο προηγούμενος λογιστής. Θα έχει γραφειοκρατική υποστήριξη έτοιμη να δουλέψει. Θα έχει ένα κορμό από το ρόστερ, που πρέπει να ενισχυθεί και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Θα συνεχίσετε και μετά το τέλος της θητείας, αυτής της διοίκησης;

Όχι. Εγώ φεύγω, 100%. Θέλει πολλά πράγματα, για να μπορέσει να εξυγιανθεί η ΠΑΕ. Δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας από κανέναν, οπότε αντι να κάθεσαι να παλεύεις με τα κύματα, αφού ρίχνουν το κουπί και σε βαράνε στο κεφάλι, καλύτερο είναι να φύγεις.
Αυτό είναι ξεκάθαρο, εγώ φεύγω.

Κάποιοι ήταν περαστικοί, δεν βάλανε αυτά που υποσχέθηκαν. Εγώ ξέρω ότι είχα στα χέρια μου ασφαλιστική ενημερότητα της εταιρίας μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου. Οι συγκυρίες και η κακή κάλυψη από ορισμένους, δεν βοήθησαν τον προγραμματισμό που εγώ είχα κάνει. Φταίμε όλοι μας. Φταίει ο Ερασιτέχνης, φταίνε οι Μέτοχοι, φταίω εγώ που εμπιστεύθηκα λάθος άτομα, φταίμε όλοι μας. Ο Τσοκτουρίδης έκανε μια κίνηση, μεγάλο λάθος, το οποίο το διόρθωσε στη συνέχεια. Αν πήγαινε στο ΙΚΑ, αφού πήρε τα λεφτά, η ομάδα θα είχε ενισχυθεί σύμφωνα με το πλάνο. Πήγε στο ΙΚΑ ο κ. Τσοκτουρίδης; Όχι. Θα είχαμε σώσει την παρτίδα. Τώρα λέμε μήπως και πάρουμε αύριο την ενημερότητα. Δεν προλαβαίνουμε τώρα να κάνουμε μεταγραφές. Πάντως γίνονται προσπάθειες για προσωρινές ενημερότητες.

Δεν είναι ίδια η ενέργεια αυτή που έκανε ο Ελευθεριάδης, με αυτή του Τσοκτουρίδη. Ο ένας είναι καταχραστής και ο άλλος μεγαλομέτοχος που έκρινε ότι αυτό έπρεπε να κάνει.

Βλέπω ταλαιπωρία να παραμείνουμε ένα ακόμη χρόνο. Υπάρχει η εποχή Ψωμιάδη που έρχονται οι βόμβες της ΟΥΕΦΑ ενώ έχουμε και τα περσινά των παικτών, της διοίκησης Τσοκτουρίδη. Το ποσό είναι πολύ μεγάλο. Υπάρχει μια επιχείρηση που αυτή τη στιγμή χρηματοδοτεί την ομάδα. Δε τα βάζω από την τσέπη μου. Τώρα χρειάζεται ηρεμία. Θεωρώ ότι είναι δεδομένη η παραμονή μας. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags