Facebook Pixel Θετικός να μείνει στην Τούμπα!
| 2014-02-24 00:51:00

Θετικός να μείνει στην Τούμπα!

Θετικός να μείνει στην Τούμπα!

Για το θέμα της παραμονής του στον ΠΑΟΚ και την επόμενη περίοδο, αλλά και τη ρεβάνς για τους «32» του Europa League με την Μπενφίκα (1-0) μίλησε μετά το τέλος του ματς με τον Πανθρακικό (3-0) ο Ντάνι Χούσεν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χούσεν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό στην Τούμπα:

Για το αν θέλει δίπλα του έναν επιθετικό: "Αν ο προπονητής θέλει να παίξω μόνος, θα παίξω μόνος. Όταν μπήκε ο Βούκιτς ήταν καλύτερα τα πράγματα".

Για το πότε θα είναι έτοιμος: "Σίγουρα δεν είχα γεμάτα 90λεπτα. Πιστεύω ότι σε ένα- δύο παιχνίδια θα είμαι 100% έτοιμος".

Για τη φιλοδοξία του στον ΠΑΟΚ: "Συμβαδίζω με την ομάδα. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ και μακάρι να βοηθήσω να πάρουμε το Κύπελλο".

Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί κόντρα στην Μπενφίκα: "Θεωρώ ότι θα πρέπει να βγούμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ένα τέτοιο ματς ήταν αυτό που είχα παίξει με την Μπαρτσελόνα, όταν μας είπε ο προπονητής να παίξουμε χωρίς άγχος. Αυτό πρέπει να κάνει και ο ΠΑΟΚ".

Για το αν θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: "Σίγουρα υπάρχει η οψιόν. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να με αγοράσει μετά το τέλος, αν το θέλουν και οι δύο πλευρές".

Για το αν ο κόσμος μπορεί να κάνει τη διαφορά: "Σίγουρα δεν το είχα ξαναδεί. Σίγουρα βοήθησε την ομάδα, γιατί πραγματικά βοηθάει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags