Facebook Pixel Η μεγάλη επιστροφή Ντρογκμπά!
| 2014-02-25 21:26:00

Η μεγάλη επιστροφή Ντρογκμπά!

Η μεγάλη επιστροφή Ντρογκμπά!

Κάθε άλλο παρά αδιάφορα ηχούν στα αυτιά του Ντιντιέ Ντρογκμπά οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Τσέλσι να τον πάρει πίσω το ερχόμενο καλοκαίρι! Αντίθετα μάλιστα...

Ο επιθετικός της Γαλατασαράι ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά το τέλος της τρέχουσας, και η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Αν και λέω δω υπάρχει αυτή η πιθανότητα θα το κάνω μόνο για μία ομάδα»!

Όπως μάλιστα δήλωσε και στη συνέχεια, η Τσέλσι είναι η ομάδα της καρδιάς του, ενώ έριξε και το... μπαλάκι στον Ζοσέ Μουρίνιο, εφόσον τον θέλει πίσω στο «Στάμφορντ Μπριτζ»:

«Το συμβόλαιό μου τελειώνει το καλοκαίρι και τότε θα αποφασίσω τι θα είναι καλύτερο για μένα. Έχω όμως εξαιρετικές αναμνήσεις από την Τσέλσι. Εάν ο Μουρίνιο μου πει «Ντιντιέ σε θέλω πίσω», θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά! Ο κόσμος ξέρει πόσο πολύ αγαπώ αυτή την ομάδα και τους οπαδούς της»!

Βέβαια, όσον αφορά το παρόν, ο ίδιος σκέφτεται μόνο πως θα βοηθήσει την τωρινή του ομάδα, άσχετα αν θα χρειαστεί να... τιμωρήσει τους Λονδρέζους στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ: «Θέλω επίσης να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Και θα πρέπει να το σεβαστείτε αυτό. Φυσικά η Τσέλσι είναι το φαβορί. Θα προτιμούσα να παίζαμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Πλέον, πρέπει να σκοράρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι πάντα ωραίο να παίζεις ενάντια στις πρώην ομάδες σου, αλλά υπάρχουν και δυσκολίες ειδικά σε συναισθηματικούς τύπους σαν εμένα. Πρέπει, όμως, να δείξει επαγγελματισμό και να σεβαστώ τη φανέλα που φοράω».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags