Facebook Pixel «Να είμαστε προσεκτικοί με τον ΠΑΟΚ»
| 2014-02-26 19:48:00

«Να είμαστε προσεκτικοί με τον ΠΑΟΚ»

«Να είμαστε προσεκτικοί με τον ΠΑΟΚ»

Παρά τη νίκη της Μπενφίκα με 1-0 στην Τούμπα, ο Ζόρζε Ζέσους, τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα με την πρόκριση.

Ο τεχνικός της Μπενφίκα στη συνέντευξη Τύπου είπε τα εξής:
Για τον τρόπο με τον οποίο, οι οπαδοί και οι παίκτες θα τιμήσουν τη μνήμη του Μάριο Κολούνα:
«Υποχρέωση των παικτών είναι να κάνουν μία καλή εμφάνιση. Το γεγονός ότι έχει πεθάνει δεν σημαίνει ότι τον ξεχνάει ο κόσμος της Μπενφίκα και θα τιμήσουμε τη μνήμη του».

Για τους Γκαράι, Καρντόσο και Γκαιτάν: 
«Πρόκειται για τρεις διαφορετικούς παίκτες. Ο Γκαράι και ο Νίκο έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους,  οπότε θα κληθούν να βοηθήσουν, ενώ ο Καρντόσο δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του».

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει με αντεπιθέσεις:
«Αυτό είναι κάτι που πρέπει να απαντήσει ο κύριος Στέφενς, αυτός ξέρει τους κινδύνους που θα έχει. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν εμπειρία, οι περισσότεροι από αυτούς παίζουν στην Εθνική, δεν σημαίνει τίποτα που κερδίσαμε 1-0, είναι επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να προσέξουμε».

Για τον Σάλβιο και το αν θα παίξει:
«Είναι με την ομάδα και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να παίξει. Έλειπε έξι μήνες, αλλά έχει αυτοπεποίθηση. Θα αποφασίσω αύριο για αυτό».

Για το πως περιμένει να εξελιχθεί το παιχνίδι:
«Αν υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για γκολ, ελπίζω να είναι από την πλευρά της Μπενφίκα».

Για τον Μάρκοβιτς:
«Υπάρχει η ιδέα της ομάδας, και όλοι πρέπει να έχουν αυτό στο μυαλό τους. Στην αρχή ο Μάρκοβιτς δεν έπαιζε ομαδικό παιχνίδι, τώρα που άρχισε να παίζει πιο ομαδικά τον χρησιμοποιώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags