Facebook Pixel «Ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ πρέπει να αποφασίσουν»
| 2014-03-16 19:05:00

«Ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ πρέπει να αποφασίσουν»

«Ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ πρέπει να αποφασίσουν»

Ο Γιώργος Καμίνης δήλωσε στη ΔΤ πως δεν πρόκειται να γκρεμιστεί η Λεωφόρος προτού φτιαχτεί το νέο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν κάποια «κολλήματα» στη δημιουργία σύγχρονου γηπέδου στη Λεωφόρο, καθώς θεωρείται χώρος πρασίνου.

Σε ερώτηση που του έγινε για το γήπεδο, λοιπόν, ο Γιώργος Καμίνης δήλωσε:

«Ο δήμος ετοίμαζε, όπως τον εξουσιοδοτούσε ο νόμος Μπιρμπίλη ,το προεδρικό διάταγμα για την διπλή ανάπλαση.Ήταν υποχρέωση μας το κάναμε.Το προεδρικό διάταγμα αναφέρει πως δεν πρόκειται να γκρεμιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου προτού δημιουργηθεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Αυτό το έχω πει επανειλημμένως προς όλες τις κατευθύνσεις. Ερασιτέχνης και ΠΑΕ πρέπει να αποφασίζουν την στην πραγματικότητα θέλουν,θέλουν το Βοτανικό θέλουν την Λ. Αλεξάνδρας έτσι ώστε και ο δήμος να μπορέσει να βοηθήσει.

Το γήπεδο της Λεωφόρου για να γίνει δεν είναι κάτι αυτονόητο, καθώς η περιοχή έχει χαρακτηριστεί ως χώρος πρασίνου και θα πρέπει να υπερβούμε αυτό το κόλλημα. Αν το θέλει ο Παναθηναϊκός ο δήμος θα το συζητήσει πολύ σοβαρά. Ωστόσο για μία μεταβατική περίοδο πέντε ετών βοηθήσαμε την ΠΑΕ να επιτύχει την νομοθετική ρύθμιση της παράτασης και να παραμείνει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο για τα επόμενα 5 χρόνια.

Εγώ πιστεύω μέσα στην πενταετία η χώρα θα έχει ανακάμψει σε μεγάλο βαθμό και θα μπορούμε να συζητήσουμε για ένα σύγχρονο γήπεδο στην Λεωφόρο., όπου ο δήμος έχει δεσμεύσει εκατομμύρια ευρώ για το γήπεδο στο Βοτανίκό. Πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσουμε διότι κάτω στο βοτανικό θα μπορούσε να γίνει ένα καταπληκτικό αθλητικό πάρκο, καθώς ζούμε σε μία πόλη με τεράστιες αθλητικές ανάγκες ,οπότε είναι κρίμα να το κρατάμε δεσμευμένο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags