Facebook Pixel Καλό scouting και καλές μεταγραφές!
| 2014-03-24 20:14:00

Καλό scouting και καλές μεταγραφές!

Καλό scouting και καλές μεταγραφές!

Νέος FM Genie Scout 2014: Συμβατός με το patch 14.3 του Football Manager. Διαβάστε την στήλη «Στον Πάγκο» του sportdog και σίγουρα δεν θα χάσετε...

Στις 28 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε το patch 14.3 για το Football Manager 2014 που προσθέτει τις μεταγραφές του Ιανουαρίου στο παιχνίδι. Με την κυκλοφορία ενός καινούργιου patch από την Sports Interactive, o FM Genie Scout γίνεται ασύμβατος και χρειάζεται αναβάθμιση. Το πρόγραμμα αυτό έχει γίνει πλέον απαραίτητο εργαλείο για τους περισσότερους χρήστες στο να βρουν εύκολα παίκτες σε καλή τιμή και με καλές προοπτικές εξέλιξης

Τότε, θα θυμάστε ότι είχαμε αναφερθεί στον FM Genie Scout και σε έναν εκτενή οδηγό (http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/219331/fm-genie-scout-odigos) όπου είχαμε γράψει ότι αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στη νέα έκδοση του προγράμματος που βγήκε δύο ημέρες μετά το patch θα χρειαστεί ένα donation. Πραγματικά δεν το μετάνιωσα τότε που ξόδεψα τα 5 δολάρια (θέλει 3 δολάρια minimum για να αποκτήσετε early access) καθώς η δωρεάν έκδοση του FM Genie Scout έγινε διαθέσιμη αυτό το σαββατοκύριακο, δηλαδή καθυστέρησε ένα μήνα.

Τελικά πέρασε ένας μήνας και η πολυαναμενόμενη δωρεάν έκδοση έφτασε αυτό το σαββατοκύριακο. Την κατεβάζετε κάνοντας κλικ εδώ:
http://www.fmscout.com/a-fm-genie-scout-14.html

Παρά τις όποιες διαμαρτυρίες προς τον δημιουργό του FM Genie Scout, το software αμφιβόλου ποιότητας που του χορηγούν εταιρείες, εξακολουθεί να παραμένει κατά την εγκατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι καταρχήν μόλις ξεκινήσετε την εγκατάσταση να απενεργοποιήσετε το κουτάκι που λέει για εγκατάσταση του Optimizer Pro. Στη συνέχεια κι αφού ολοκληρώσετε το install του FM Genie Scout, πηγαίντε αμέσως στο Control Panel κι απεγκαταστήστε τα Optimizer pro v.32 και
Live Support. Ναι, σωστά καταλάβατε. Δεν έχει σημασία τι θα επιλέξετε, θα εγκατασταθούν θέλοντας και μη οπότε θα πρέπει να τα αφαιρέσετε. Το θετικό είναι ότι δεν εγκαθίσταται στον browser σας κάποιο toolbar όπως στην αμέσως προηγούμενη έκδοση.

Καλό scouting και καλές μεταγραφές.

 

Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο [email protected]]

Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail.
 

[Σπύρος από Βούλα]
- Καλησπέρα Μάνο. Έχω πάρει την ΑΕΚ, ενεργοποίησα την Γ' Εθνική και θα ήθελα να σε ρωτήσω γιατί δεύτερη χρονιά παρόλο που ανέβηκα κατηγορία δεν έρχονται καλύτεροι παίκτες και πηγαίνουν σε άλλες ομάδες Β' Εθνικής.

Έχει να κάνει με το reputation της ομάδας που δυστυχώς στα μικρά ανενεργά πρωταθλήματα όπως η Γ' Εθνική δεν ανεβαίνει όπως θα ανέβαινε π.χ. στο αγγλικό πρωτάθλημα. Μακάρι να διορθωθεί στο μέλλον γιατί σκέψου ότι πήρα τον Άγιο Νικόλαο, γλίτωσα από θαύμα τον υποβιβασμό (πέφτουν επτά ομάδες) και δεύτερη χρονιά δεν ερχόντουσαν ούτε καν αυτοί που δέχθηκαν την πρώτη σεζόν, ενώ το ταμείο είχε μπει μέσα που δεν υπήρχαν χρήματα για μισθούς. Είναι δράμα η κατάσταση. Στην Exeter τέταρτη κατηγορία Αγγλίας καλύτερα περνάω πάντως.

- Κάτι κάτι ακόμα. Τι ρόλο προτείνεις να βάζω στους επιθετικούς μου; Να αλληλοσυμπληρώνονται ή μπορεί να έχουν και τον ίδιο ρόλο αρκεί να παίζουν καλά; Κάνε κι ένα άρθρο με roles άμα μπορείς.
Θα κάνω σε ένα από τα επόμενα άρθρα. Οι επιθετικοί δεν πρέπει να έχουν τον ίδιο ρόλο. Για παράδειγμα αν έχεις δύο Target Man (ή "Target Men" στην προκειμένη περίπτωση) θα θέλουν κι οι δύο να πάρουν μπάλα με την πλάτη στο τέρμα και να την πασάρουν. Αντίθετα, ένας Target Man κι ένας Poacher για παράδειγμα συνεργάζονται καλύτερα γιατί ο τελευταίος θα θέλει να κάνει κίνηση στην αντίπαλη περιοχή για να βγει μόνος του με το τέρμα.

Το θέμα είναι να προσπαθήσεις να αξιοποιήσεις τους παίκτες στους ρόλους που είναι όσο το δυνατόν καλύτεροι. Ένας σέντερ-φορ μόνος του συνήθως παίζει Complete Forward. Αν έχεις δύο φορ , π.χ. έναν με Finishing 16 που παίζει κυρίως Poacher 4 αστεράκια και τους άλλους ρόλους από 3.5, κι απ' την άλλη έχεις σέντερ-φορ με Target Man 3 και Poacher 3.5 αστεράκια, τότε ίσως προτιμήσεις να βάλεις αρχικά τον επιθετικό που παίζει τον ρόλο με τα καλύτερα αστεράκια στη θέση του και τον δεύτερο σε ότι περισσέψει. Παίζει ρόλο επίσης και το σύστημά σου καθώς για παράδειγμα ο Deel-Lying Forward είναι για να κρατάει μπάλα. Μείνε συντονισμένος κι εσύ και οι υπόλοιποι αναγνώστες για αναλυτικό άρθρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags