Facebook Pixel Αγγλικές "σειρήνες" για Μανωλά
| 2014-04-01 18:32:00

Αγγλικές "σειρήνες" για Μανωλά

Αγγλικές "σειρήνες" για Μανωλά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ προστέθηκαν στη λίστα των ομάδων που έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως της Γιουβέντους.

Στην Αγγλία αναφέρουν πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση, τόσο από την Γιουνάιτεντ όσο και από την Τότεναμ, ενώ βάζουν στο "κόλπο" και την Έβερτον.

Τα "ζαχαρωτά", με τον Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο τους, είχαν ενδιαφερθεί για τον Μανωλά και το καλοκαίρι του 2012, ωστόσο ο παίκτης αρνήθηκε να μετακινηθεί στο "Goodison Park". Στις μέρες μας, ο πρώην προπονητής της Έβερτον και νυν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξακολουθεί να έχει σημειωμένο στο μπλοκάκι του στο όνομα του άσου του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι ο Νεμάνια Βίντιτς αποχωρεί με προορισμό την Ίντερ.

Εκτός της Γιουνάιτεντ, ενδιαφέρον για τον Μανωλά δείχνει και η Τότεναμ, καθώς δύσκολα θα συνεχίσουν στους "Πετεινούς" οι Γιάν Βερντόχεν, Γιούνες Καμπούλ και Βλαντ Κίρικες

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία 24ώρα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι σκάουτερ της Γιουβέντους θα παρακολουθήσει τον Έλληνα αμυντικό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ενόψει του καλοκαιρινού μεταγραφικού "παζαριού".

Ο Κώστας Μανωλάς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 με τον Ολυμπιακό (χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags