Facebook Pixel «Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα στη ζωή…»
| 2011-04-21 02:13:00

«Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα στη ζωή…»

«Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα στη ζωή…»

Απογοητευμένος, αλλά σίγουρος πως η Μπαρτσελόνα θα σηκώσει ξανά το κεφάλι, εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την απώλεια του Κυπέλλου.

«Συγχαρητήρια στη Ρεάλ για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Εμείς είχαμε καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο και στην παράταση, αλλά η Ρεάλ κατάφερε να νικήσει», δήλωσε ο προπονητής των Καταλανών και πρόσθεσε:

«Οφείλουμε να ανασυνταχθούμε και είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε. Στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε ταμείο. Σαφώς και είναι καλύτερο να κερδίζεις από το να χάνεις, αλλά οφείλουμε να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι. Και θα το κάνουμε. Το έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Έτσι είναι η ζωή. Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Είναι μέρος του παιχνιδιού και η ήττα. Έχουμε έξι ματς μπροστά μας για να εξασφαλίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και προετοιμαζόμαστε για τα ημιτελικά του Champions League με στόχο να φτάσουμε στον τελικό».

Οσο για το αμυντικογενές στήσιμο της Ρεάλ στον αγωνιστικό χώρο και το σκληρό παιχνίδι των παικτών της, σχολίασε: «Καθένας μπορεί να αγωνίζεται όπως το επιθυμεί. Γι’ αυτό υπάρχει ο διαιτητής. Όταν έχεις χάσει, όλα ακούγονται σαν δικαιολογίες. Εμείς χάσαμε και πρέπει να συνεχίσουμε».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Καταλανών, Σάντρο Ροσέλ, τόνισε: «Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά, τόσο για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, όσο και για την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Συγχαρητήρια στη Ρεάλ για την κατάκτηση του τροπαίου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags