Facebook Pixel Το τάιμινγκ που είπε ο Μουρίνιο «μένω και του χρόνου στην Ρεάλ»
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-23 20:13:00

Το τάιμινγκ που είπε ο Μουρίνιο «μένω και του χρόνου στην Ρεάλ»

Το τάιμινγκ που είπε ο Μουρίνιο «μένω και του χρόνου στην Ρεάλ»

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ζει κι αναπνέει για τις δυο μεγάλες μάχες στο τσάμπιονς λιγκ μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Παράλληλα, όμως, τον τελευταίο καιρό άρχισε να υπάρχει και μια παραφιλολογία για το αν μείνει ή όχι ο Μουρίνιο και την επόμενη σεζόν στην βασίλισσα.

Ο Πορτογάλος, βέβαια, δεν είναι κάποιος χαζός. Είναι πανέξυπνος. Προσέξατε το τάιμινγκ που έκανε τη δήλωση παραμονής και για την επόμενη χρονιά στην Ρεάλ; Μετά τον τελικό κυπέλλου με την Μπάρτσα, όχι πριν!

 Ο Μουρίνιο, δηλαδή, πρώτα περίμενε να πάει καλά με την Μπαρτσελόνα σε ένα, δυο παιχνίδια και μετά είπε «μένω και του χρόνου». Το πρωτάθλημα το έχασε, πέντε γκολ είχε φάει στο Καμπ Νου, οπότε αν έλεγε πριν από έναν μήνα «παραμένω», θα ήταν δίκοπο μαχαίρι. Στην υποθετική περίπτωση που έχανε το κύπελλο και την πρόκριση τσάμπιονς λιγκ, πώς θα καθόταν μια ακόμα χρονιά στον πάγκο της βασίλισσας; Θα ήταν ταπεινωμένος και θα είχε χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Άρα, έπρεπε να φύγει.

 Ο Μουρίνιο, λοιπόν, πρώτα έφερε 1-1 στο Μπερναμπέου με δέκα παίκτες, ύστερα κατέκτησε το κύπελλο και πλέον ένιωσε ασφαλής για να κάνει την δήλωσή του. Έδειξε ότι μπορεί από την πρώτη του κιόλας σεζόν να κτυπήσει την ακτύπητη – θεωρητικά – Μπάρτσα κι έτσι ανακοίνωσε ότι δεν φεύγει.

Και, μάλιστα, πέρασε και το μήνυμα σιγουριάς στους παίκτες του ενόψη των δυο αγώνων τσάμπιονς λιγκ, αφού πλέον και οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ότι στο τέλος της σεζόν θα κριθούν από τον Μουρίνιο κι όχι από κάποιον νέο τεχνικό. Συνεπώς πρέπει να τα δώσουν όλα τώρα που έχουν πάρει και τον αέρα της αιώνιας αντιπάλου. Γάτος με πέταλα ο Πορτογάλος και στην τακτική εκτός γηπέδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags