Facebook Pixel Σκάει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)
| 2014-06-22 20:36:00

Σκάει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Σκάει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Πολλά είναι τα ρεπορτάζ στο Ισραήλ για το "μυστικό" ταξίδι του Γκολάσα στην Θεσσαλονίκη. Τι αναφέρουν οι Ισραηλινοί για τις άλλες ομάδες που τον διεκδίκησαν και όχι μόνο…

Το thepost.co.il (πρώτη φωτό κάτω) επικαλείται διάφορες πηγές για το ρεπορτάζ που αναφέρεται στον 24χρονο Ισραηλινό διεθνή και τονίζει μεταξύ άλλων, ότι με τον ΠΑΟΚ ο Γκολάσα έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο τριών ετών.

Αφού θυμίζουν την φετινή του περιπέτεια με την Μακάμπι Χάιφα και το γεγονός ότι εδώ και μήνες έχει μείνει στο περιθώριο αφού δεν υπέγραφε νέο συμβόλαιο, οι Ισραηλινοί επισημαίνουν το θέμα με τα τροφεία και βάζουν μία άλλη διάσταση: "Η FIFA θα αποφασίσει για το ποσό που πρέπει να πάρει η Μακάμπι Χάιφα, αν και ο Γκολάσα έπαιξε μόνο μία χρονιά στις ακαδημίες της ομάδας, αφού μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Τομπρούκ Μπετάρ της Νετάνια".
   
Στο συγκεκριμένο ενδιαφέρον ρεπορτάζ αναφέρεται ότι το τελευταίο διάστημα ο Γκολάσα εξέταζε και προτάσεις από ομάδες όπως η Ζυρίχη και η Μπριζ.

Από εκεί και πέρα η ιστοσελίδα ynet.co.il (δεύτερη φωτό κάτω)  αναφέρεται στο σημερινό κρυφό ταξίδι του Γκολάδα, κάνει λόγο για ετήσιες αποδοχές που φθάνουν στις 250.000 από πλευράς ΠΑΟΚ και αναφέρει ότι κάποια στιγμή στο μέλλον η FIFA θα καθορίσει το ποσό των τροφείων.

Σε όλα τα Μέσα του Ισραήλ αναφέρεται ότι ο Γκολάσα θα παίξει στην ομάδα που αγωνίστηκε και ο Μπίμπρας Νάτχο.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags