Facebook Pixel Δυο χρόνια κουτουρού μπουγάτσα λέει ο Κούδας
| 2014-07-05 22:02:00

Δυο χρόνια κουτουρού μπουγάτσα λέει ο Κούδας

Δυο χρόνια κουτουρού μπουγάτσα λέει ο Κούδας

Λίγοι κατάλαβαν τι είπε, τι ήθελε να πει ο Γιώργος Κούδας στη συνέντευξη που παραχώρησε για το τι τρέχει στον ΠΑΟΚ. Για τι άλλο να μιλήσει ο παίκτης-σύμβολο του ΠΑΟΚ. Εξηγεί ο Αποδυτηριάκιας

Ο “Μέγας Αλέξανδρος” του μακεδονικού ποδόσφαίρου, όπως τον έλεγε ο Γιώργος Λιάνης στα χρόνια που ήταν δημοσιογράφος, πριν μπλέξει με την πολιτική.

Είναι μαστοριά να “πάρεις” από κάποιον αυτά που έχει μέσα του, αλλά και να τα δώσεις με τον πιο εύπεπτο τρόπο στον αναγνώστη. Τι συμβαίνει συνήθως; Πέφτει το μπλα-μπλα και κουκουλώνεται η ουσία. Δεν αναδεικνύονται στο κείμενο της συνέντευξης εκείνες οι κουβέντες που έχουν ουσία.

Τι είπε ο Γιώργος Κούδας; Επί της ουσίας, τι είπε. Ότι ήρθε ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ και είναι σα να μην ήρθε. Τίποτα δεν άλλαξε στον ΠΑΟΚ. Τίποτα, μα τίποτα δεν μπήκε στη θέση του για να ξεκινήσει η άλλη εποχή στον ΠΑΟΚ. Ότι με τον πακετάτο Σαββίδη χάθηκαν δύο χρόνια. Κρίμα.

Και σε δεύτερη ανάγνωση ο Κούδας είπε ακόμα. Για να μπει ο ΠΑΟΚ στο λούκι της προόδου χρειάζεται ο απαραίτητος σχεδιασμός, κι αυτός δεν υπήρξε. Η δουλειά πήγαινε κουτουρού μπουγάτσα. Και, επίσης, η ΠΑΕ έχει ανάγκη από στελέχη, που δεν τα ψάχνει ο Σαββίδης. Κι όταν ο Κούδας μιλάει για “στελέχη” δεν εννοεί πρώην ποδοσφαιριστές.

ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, γράφει ο apodytiriakias.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags