Facebook Pixel Η αλήθεια για Ντελ Πιέρο και ΟΦΗ!
| 2014-08-27 18:19:00

Η αλήθεια για Ντελ Πιέρο και ΟΦΗ!

Η αλήθεια για Ντελ Πιέρο και ΟΦΗ!

Από το πρωί της Τετάρτης έχουν δει το φως της δημοσιότητας ένα σωρό δημοσιεύματα που συνδέουν τον ΟΦΗ με τον "Μέγα Αλέξανδρο". Τι ισχύει όμως;

Μπορεί ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ; Η παρουσία του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της ομάδας δημιουργεί ελπίδες μόνο που η αλήθεια είναι ότι αυτήν την στιγμή ο σύλλογος έχει 0,0001% για να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο! Γιατί περί ονείρου πρόκειται η πιθανότητα να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Η πραγματικότητα είναι ότι όλο αυτό το θέμα ανακινήθηκε από ένα τηλεφώνημα του Τζενάρο Γκατούζο προς τον πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Ιταλίας. Πράγματι, ο "Ρίνο" μίλησε στον Ντελ Πιέρο και του πρότεινε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, να έρθει στην Κρήτη για να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ! Ο Ιταλός σούπερ σταρ απάντησε – στο ίδιο μήκος κύματος και κάπως έτσι έγινε γνωστή η υπόθεση του Ντελ Πιέρο. Η διοίκηση του ΟΦΗ είναι πλήρως ενήμερη για τις συζητήσεις και τις επαφές του Γκατούζο με το Ντελ Πιέρο και η αλήθεια είναι πως ο ΟΦΗ δεν μπορεί να του προσφέρει… τίποτα σε ότι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο οικονομικό κομμάτι μιας συνεργασίας. Ειδικά, όταν μιλάμε για το Ντελ Πιέρο που έχει προτάσεις από την Ινδία ύψους 2,5 και από την Ουγγαρία ύψους 1,5 εκ!

Επί της ουσίας, αυτήν την στιγμή ο ΟΦΗ μπορεί να ελπίζει μόνο στην επιθυμία του Ντελ Πιέρο να έρθει για να συνεργαστεί με τον Γκατούζο και τίποτα παραπάνω. Αν έρθει, θα έρθει για συγκεκριμένο λόγο που είναι η παρουσία του "Ρίνο" στον πάγκο του ΟΦΗ.

Αυτήν την στιγμή είναι μια υπόθεση που αποτελεί ένα θαύμα και τίποτα λιγότερο. Ο κόσμος είναι φυσιολογικό να ενθουσιάζεται στο άκουσμα ενός τέτοιου ονόματος όμως καλό είναι να μην ελπίζει πως θα γίνει πραγματικότητα μια τέτοια μεταγραφή αφού ο ΟΦΗ θα αποτελούσε έναν προορισμό που θα ήταν η… τελευταία πιθανότητα του τεράστιου Ιταλού ποδοσφαιριστή!

Πηγή: gentikoule.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags