Facebook Pixel «Εμείς δεν είμαστε ομάδα του άρθρου 44…»
| 2011-05-01 18:36:00

«Εμείς δεν είμαστε ομάδα του άρθρου 44…»

«Εμείς δεν είμαστε ομάδα του άρθρου 44…»

Τα… μεθεόρτια και οι «ασχήμιες» του τελικού συνεχίζονται. Νέα επίθεση Σπανού σε ΑΕΚ και Αδαμίδη: «Είσαι άσχετος και ανιστόρητος». Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της Ένωσης ως απάντηση στους Περιστεριώτες.
 

Αρχίζει και ξεφεύγει η κόντρα ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ ή καλύτερα τον Γιώργο Σπανό και τον Σταύρο Αδαμίδη. Μετά την ανακοίνωση της Ένωσης περί «κατευθυνόμενες δηλώσεις», η οποία απαντούσε σε προηγούμενη ανακοίνωση του Ατρομήτου, ήρθε η σκληρή απάντηση – δήλωση του ισχυρού άνδρα των Περιστεριωτών.

Ο Σπανός απαντώντας στην ΑΕΚ και στον Αδαμίδη μιλάει για χαρισμένα χρέη και ανθρώπους που είναι ανιστόρητοι και άσχετοι με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε κύριε Αδαμίδη μέσα από το ύφος της ανακοίνωσης σας ότι προσβάλετε την ιστορία ενός μεγάλου συλλόγου όπως η ΑΕΚ, αντί να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να ζητήσετε μια απλή συγνώμη που είναι αντρικό προνόμιο για την συμπεριφορά των οπαδών και παραγόντων σας αλλά και τις σκηνές ντροπής που εκτυλίχθηκαν στο ΟΑΚΑ σε βάρος μελών της αποστολής μας. Βέβαια όταν συντάσσετε από εσάς ο οποίος είστε άσχετος με το ποδόσφαιρο δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη.

κύριε Αδαμίδη, είσαι ανιστόρητος. Ο Ατρόμητος έχει μια ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βγάζοντας μεγάλους ποδοσφαιριστές, όπως ο Λάκης Νικολάου ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Επίσης, κύριε Αδαμίδη δεν σέβεσαι ότι ο Ατρόμητος εκπροσωπεί μια πόλη 400 χιλιάδων κατοίκων και μια ομάδα που έχει αφήσει το στίγμα της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μας τιμά λοιπόν και είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι δεν ανήκουμε σε κανένα άρμα. Που είμαστε μια ομάδα που δεν χρωστάει σε κανέναν, που είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της, που είναι αυτόφωτη και στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις.

Εμείς δεν είμαστε ομάδα του άρθρου 44, των χαριστικών χρεών που οι ανίκανες διοικήσεις έχ9ουν καταστήσει τοπ μεγάλο σύλλογο της ΑΕΚ μια προβληματική εταιρία που δεν θέλει να την αναλάβει κανείς.

ΥΓ: Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags