Facebook Pixel Β. Μπραουδάκης: Την είχε ανάγκη ο ΠΑΟΚ αυτήν την «προπόνηση»!
Ποδόσφαιρο
| 2014-09-19 15:18:00

Β. Μπραουδάκης: Την είχε ανάγκη ο ΠΑΟΚ αυτήν την «προπόνηση»!

Β. Μπραουδάκης: Την είχε ανάγκη ο ΠΑΟΚ αυτήν την «προπόνηση»!

Ο ΠΑΟΚ έκανε πλάκα σ' έναν αντίπαλο που ήρθε στη Θεσσαλονίκη μάλλον για εκδρομή!

Ο Αστέρας σοβαρός και μετρημένος (μην τυχόν και βγάλει από ενθουσιασμό ή απειρία ή άγνοια κινδύνου τα πόδια του πιο έξω από το πάπλωμά του -σαν την Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα), πέτυχε να χαμογελάει ακόμα και το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην πλατεία της Τρίπολης!

Και ο Παναθηναϊκός ήταν πάλι η -αναμενόμενη- παραφωνία της βραδιάς. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με τα αποτελέσματα των υπολοίπων ελληνικών ομάδων, η παραφωνία (της θλιβερής απόδοσης και ικανότητας, όχι αυτής καθ' αυτής της ήττας από τους ποιοτικούς Ρώσους) σπάει τύμπανα

Την είχε ανάγκη ο «δικέφαλος» αυτήν την «προπόνηση» με τους Λευκορώσους. Ο τρόπος με τον οποίον εξελίχθηκε ο αγώνας -το εντυπωσιακό αυτογκόλ στο ξεκίνημα και το σκορποχώρι της ανασταλτικής τους λειτουργίας κάθε φορά που η ομάδα του Αναστασιάδη ανακτούσε την κατοχή- δεν επιτρέπει σοβαρή ανάλυση και εκτίμηση του αγωνιστικού status του ΠΑΟΚ.

Επιτρέπει, πάντως, χαμόγελα για την «εξάρα», επιτρέπει και αισιοδοξία (ειδικά για τη διαφαινόμενη ωρίμανση του Κλάους και την απελευθέρωσή του μόλις τελείωσε η εκκρεμότητα με το συμβόλαιο). Ως εκεί, ωστόσο. Δεν νομίζω, άλλωστε, να υπάρχει στην ιστορία των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ άλλη ομάδα που την παρθενική της ολοκληρωμένη επίθεση να την κατέγραψε στο 51'44''

Μπορεί την «εξάρα» να την έριξαν οι Θεσσαλονικείς, όμως η μεγάλη «νίκη», τηρουμένων των αναλογιών, έγινε από τον Αστέρα στην Κωνσταντινούπολη. Η ισοπαλία με την Μπεσίκτας στο φινάλε έχει αξία τρίποντου για τους παίκτες του Βεργέτη. «Παράσημο», αφού αυτή τη φορά τα κατάφεραν (σε αντίθεση με την παρόμοια εμφάνιση και ήττα τότε από τη Μάιντς)

Για τον «πλήρη» Παναθηναϊκό του Αναστασίου έχω γράψει αρκετές φορές ήδη. Να τα ξαναγράψω δεν έχει κάποιο νόημα. Οπως είναι δομημένος και με τα υλικά που διαθέτει (απόντος και του Μπεργκ) θα συνεχίσει να δέχεται πρώτος γκολ και να μην μπορεί να απαντήσει. Είτε με δικαιολογίες διαιτησίας είτε όχι. Απλώς να σημειώσω ότι χτες στη Λεωφόρο, με εκούσια κατοχή μπάλας στην Ντιναμό Μόσχας έως το 60', οι «πράσινοι» έκαναν τέσσερα (4) φάουλ σε 94 λεπτά! Ολα τα άλλα είναι περιττά.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags