Facebook Pixel Τη δυνατότητα να στήνεις παιχνίδια θα προσφέρει το Football Manager 2015
| 2014-10-31 19:50:00

Τη δυνατότητα να στήνεις παιχνίδια θα προσφέρει το Football Manager 2015

Τη δυνατότητα να στήνεις παιχνίδια θα προσφέρει το Football Manager 2015

Απολαύστε το κείμενο...

Το κείμανο αναρτήθηκε στην σελίδα «Ο Γύρος του Διαδικτύου». Δεν ξέρε τι είναι; Ψαχτείτε, μετά διαβάστε το κείμενο και μετά γελάστε με την ψυχή σας...

Το Football Manager 2015 είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει. Οι φανατικοί του παιχνιδιού έχουν πάρει ήδη μια πρώτη γεύση από τη δοκιμαστική (beta) έκδοση και οι πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως θετικές. Όπως έχει διευκρινίσει η Sports Interactive, η beta έκδοση θα έχει ορισμένες διαφοροποιήσεις από την τελική έκδοση του παιχνιδιού, ωστόσο τα πιο πολλά χαρακτηριστικά θα παραμείνουν ίδια και εμείς σας παρουσιάζουμε τις μεγαλύτερες αλλαγές σε σχέση με τις εκδόσεις των προηγούμενων χρόνων.
 

Δυνατότητα στοιχηματισμού

Όλοι βλέπουμε πριν από κάθε αγώνα τα ποσοστά που δίνουν οι εικονικές στοιχηματικές εταιρίες. Πλέον θα είναι δυνατόν ως προπονητής να ζητήσετε από τον πρόεδρο να “παίξει” το πλεονάζον μπάτζετ σε κάποιο σημείο που προτείνετε. Οι αγώνες της ομάδας σας εξαιρούνται αρχικά, αλλά αν παραμείνετε αρκετά χρόνια στην ίδια ομάδα και χτίσετε μια σχέση εμπιστοσύνης με τον πρόεδρο, μπορείτε να στοιχηματίσετε και σε αγώνες που παίζει η ομάδας σας.
 

Καρφίτσωμα δελτίου

Αν κάποιος παίκτης ζητάει αύξηση ή δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του που λήγει, έχετε πλέον την επιλογή να καρφιτσώσετε το δελτίο του στα αποδυτήρια, δημιουργώντας παράδειγμα στην ομάδα. Ο απλός παροπλισμός καμιά φορά φέρνει γκρίνια και σε αυτές τις περιπτώσεις το καρφίτσωμα του δελτίου φοβίζει τους υπόλοιπους παίκτες και αυξάνει την αφοσίωση τους στον σύλλογο.

Συνεννόηση τις τελευταίες αγωνιστικές

Αν στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα που βολεύει και τις δύο αντίπαλες ομάδες, μπορούν πλέον να συνεννοηθούν οι δύο προπονητές ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορείτε να συνομιλήσετε με τον αντίπαλο προπονητή και να συμφωνήσετε για παράδειγμα να χρησιμοποιηθούν μόνο “τα δεύτερα” στο παιχνίδι. Μετά από απαίτηση πολλών μπαίνει στο παιχνίδι και η δυνατότητα να δώσετε κίνητρο (bonus) σε κάποια ομάδα ώστε να κερδίσει ή να χάσει σε κάποιο αγώνα που το αποτέλεσμα του επηρεάζει άμεσα και την δική σας ομάδα.
 

Συμμετοχή στον ορισμό διαιτητών

Ζητήστε άφοβα την εξαίρεση κάποιου συγκεκριμένου διαιτητή που σας έχει αδικήσει στο παρελθόν, από τις κληρώσεις της ομάδας σας.
 

Καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών
 

Το Football Manager 2015 πρωτοπορεί δίνοντας σας την δυνατότητα να διαχειρίζεστε καλύτερα τα οικονομικά της ομάδας σας. Έχετε πλέον τη δυνατότητα να διαλέγετε ποιοι θα πληρώνονται και αν θα πληρώνονται στην ώρα τους, εξοικονομώντας έτσι περισσότερα χρήματα για μεταγραφές.
 

Πορεία στο χρόνο

Football Manager 2015 Αν έχετε βαρεθεί το μοντέρνο ποδόσφαιρο, με το νέο Football Manager θα μπορείτε να παίζετε και αντίστροφα στο χρόνο, ξεκινώντας από το 2015 και φτάνοντας μέχρι το 1888. Έχετε πλέον τη δυνατότητα να ξαναγράψετε την ιστορία!
 

Υπάρχουν και μερικά features που δεν βρίσκονται ακόμα στο παιχνίδι αλλά φημολογείται πως θα μπουν μέσω patch στα μέσα τις σεζόν:


Δυνατότητα έκδοσης ανακοίνωσης μετά από σφαγιαστικές διαιτησίες

Αγιασμός στη αρχή της προετοιμασίας ή μετά από σειρά ατυχών αποτελεσμάτων

Εθελούσια πτώση κατηγορίας

Εξαγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας

Αποφυγή ελέγχου αντι-ντόπινγκ

Χορηγία σε διαιτητές

Χρηματοδότηση από το κράτος για ανέγερση καινούριου γηπέδου

Όπως γίνεται αντιληπτό το Football Manager 2015 θα είναι η πιο ρεαλιστική εξομοίωση του πραγματικού ποδοσφαιρικού κόσμου. Η μετάφραση του παιχνιδιού στα ελληνικά έδωσε νέα ώθηση στις πωλήσεις του παιχνιδιού στη χώρα μας. Με ανακοίνωση της η εταιρία ευχαρίστησε το ελληνικό κοινό για την στήριξη του και δήλωσε πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να φέρει όσο καλύτερα μπορεί την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου στις οθόνες μας.

ΠΗΓΗ: giros.gr

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags