Facebook Pixel Το λάθος με τον Νάτχο...
| 2014-11-08 21:08:00

Το λάθος με τον Νάτχο...

Το λάθος με τον Νάτχο...

Ασφαλώς και δεν ήταν απλό να τον κρατήσουμε στην Ελλάδα. Το σπορ ήταν πολύ ακριβό, αλλά το πορτοφόλι και του ΠΑΟΚ στον οποίο έπαιξε και του Ολυμπιακού ασφαλώς μπορούσε να τον αντέξει. Δεν τον κρατήσαμε τελικά στα μέρη μας. Ηταν λάθος! Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος

Ο Νάτχο δεν ήταν απλά ένας καλός μέσος, ήταν με πολύ μεγάλη διαφορά την περσινή σεζόν ο καλύτερος μέσος του ελληνικού πρωταθλήματος. Και δεν το γράφω τώρα, το έγραφα πολύ συχνά και κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Άλλωστε ο Νάτχο δεν ήρθε στην Ελλάδα ως ένας καλός παίκτης, αλλά ήδη το βιογραφικό του ήταν πολύ βαρύ. Ενας από τους καλύτερους πασέρ στην Ευρώπη ήταν όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ. Ο καλύτερος ξένος του ρωσικού πρωταθλήματος εκείνη την σεζόν ήταν. Ο Νάτχο δεν ήταν ένας απλός παίκτης, αλλά ένας από τους καλύτερους δημιουργικούς μέσους που θα μπορούσαμε να έχουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε, αλλά δεν μπόρεσε να τον κρατήσει γιατί δεν τον πλήρωνε, ο Ολυμπιακός το σκέφτηκε, αλλά εν τέλει δεν την έκανε την κίνησή του. Ο Νάτχο κυκλοφορούσε ανάμεσά μας ελεύθερος, αλλά δεν παρέμεινε και ανάμεσά μας. Μετά από διάφορες προτάσεις που εξέτασε, τελικά προτίμησε αυτήν της επιστροφής στο ρωσικό πρωτάθλημα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Την περασμένη Τετάρτη το βράδυ στο «Ετιχαντ» ήταν αυτός που διέλυσε τη Σίτι. Χάρη στο δικό του καταπληκτικό παιχνίδι και στις δικές του δύο ασίστ, η ΤΣΣΚΑ έκανε το «διπλό» και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης αφήνοντας τη Σίτι στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό.

Γενικά η ποιότητα του Νάτχο ήταν τέτοια που «φώναζε» όχι μόνο πέρυσι, αλλά χρόνια τώρα ότι είναι παίκτης που κάνει πολύ άνετα τη διαφορά όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά όπως απέδειξε και στο «Ετιχαντ» και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Τα δύο εκατ. ευρώ που ήταν το ετήσιο κασέ του ναι μεν είναι πολύ μεγάλο για τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ, όχι όμως απλησίαστο και σίγουρα θα άξιζε τον κόπο. Τολμώ να γράψω ότι αν είχε μείνει στον ΠΑΟΚ οι πιθανότητές του να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα θα ήταν πολύ περισσότερες, ενώ στον Ολυμπιακό θα ήταν σε θέση να κάνει τη διαφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμη και σήμερα που ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικούς κεντρικούς χαφ (Μιλιβόγεβιτς, Ντινγκά, Κασάμι, Μανιάτη), Νάτχο ασφαλώς και δεν έχει...

Πηγή: sday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags