Facebook Pixel "Μπορεί πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2014-12-12 01:30:00

"Μπορεί πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ"

"Μπορεί πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ"

Ικανοποιημένος ήταν φυσικά ο τεχνικός της Γκινγκάμπ, Ζοσλέν Γκουρβενέκ, από τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του, ενώ όσον αφορά στον ΠΑΟΚ τόνισε οτι μπορεί να πάρει τον τίτλο

“Νιώθω μεγάλη χαρά για τη σπουδαία νίκη αλλά και περηφάνια γιατί μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο κάτι που κάποιοι δεν πίστευαν ούτε το είχαμε προγραμματίσει… “ είπε αρχικά ο τεχνικός της Γκινγκάμπ και πρόσθεσε: “ηταν διαφορετικό ματς σε σχέση με το πρώτο. Περιμέναμε ότι ο ΠΑΟΚ θα πιέσει, τα πράγματα βέβαια θα ήταν διαφορετικά αν πετυχαίναμε και δεύτερο γκολ”.

Είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε η μόνο γαλλική ομάδα που πήρε την πρόκριση, αν και για τη Σεντ Ετιέν δεν το περίμενα. Είναι ένας ακόμα λόγος περηφάνιας για μένα. Δυο είναι τα συστατικά της επιτυχίας. Πρώτα η ηρεμία που έχουμε από την αρχή της σεζόν, και το δεύτερο το πόσο δυνατοί είμαστε παρά το γεγονός ξεκινήσαμε άσχημα” κατέληξε ο Γκουβερνέκ που σχολίασε τέλος τον ΠΑΟΚ: “πιστεύω ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα, τον παρακολουθώ, και για σήμερα θα ήθελα να σταθώ στην απουσία του Τζιόλη ενώ ξεχωρίζω και τον Αθανασιάδη”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags