Facebook Pixel Στα χαρακώματα; Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για τον...
| 2014-12-14 13:00:00

Στα χαρακώματα; Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για τον...

Στα χαρακώματα; Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για τον...

ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ αρέσει στον Μίτσελ αλλά τον έχει... σταμπάρει και ο Σαββίδης και πού κολλάει ο Δώνης;

Μία ακόμα φορά ο Σκύλος έχει ρεπορτάζ που... σπαρταράει και θα κάνει μπαμ στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είπαμε, άλλωστε, ότι είναι κακή μας συνήθεια το καλό ρεπορτάζ...

Πάμε, λοιπόν, να δούμε μία ακόμα αποκάλυψη της στήλης "Sportdog Penalty" του Σκύλου: Δεν ξέρουμε πόσοι το έχουν πάρει χαμπάρι, αλλά ο Ρούμπεν Ράγιος βρίσκεται σε διαδικασία λύσης συμβολαίου με τη Μακάμπι, έξι μήνες πριν από τη λήξη του!

Κάτι που γνωρίζουν στην Κύπρο, με τον ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη να... καιροφυλακτει για τον Ισπανό μέσο, με την πλευρά του οποίου έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές!

Σύμφωνα μάλιστα με την πιάτσα των μάνατζερ, o ΑΠΟΕΛ για τον (ελεύθερο!) Ράγιος μπορεί να πλησιάσει το συμβόλαιο των 500 χιλ. ευρώ!

Στο Ισραηλ πάντως τα ΜΜΕ (εφόσον η Μακάμπι πάρει στη θέση του Ράγιος τον Βεμούτ και λύσουν την συνεργασία τους), "βλέπουν" τον πρώην άσο του Αστέρα Τρίπολης να έρχεται Ελλάδα, για μεγάλη ομάδα!

Κι εδώ αξίζει να θυμήσουμε πως ο Ράγιος άρεσε τόσο στον Μίτσελ όσο και στον...Ιβάν Σαββίδη! Αλλά και ότι είχε απασχολήσει μεταγραφικά το καλοκαίρι τον ΠΑΟΚ...

Αν συνδυάσουμε, λοιπόν, το ρεπορτάζ από το Ισραήλ (που θέλει τον Ράγιος να επιστρέφει στην Ελλάδα) και το ρεπορτάζ από τη χώρα μας (ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ ψάχνουν παίκτη στη θέση του Ράγιος), αντιλαμβάνεστε ότι μυρίζει ξανά ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων! Αλλά αυτή τη φορά εκτός γηπέδου...

** ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ - Ερασιτεχνικό πορνό, με τον κουμπάρο στην κάμερα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags