Facebook Pixel «Ενδιαφέρον ναι, επαφές όχι»
| 2011-05-08 20:48:00

«Ενδιαφέρον ναι, επαφές όχι»

«Ενδιαφέρον ναι, επαφές όχι»

Ο μάνατζερ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, Νίκος Κλιτσίδης, δήλωσε ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν έχει γίνει κάποια επαφή από τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο katimagiko.gr:

Έχετε έρθει σε επαφή με την πλευρά του Ολυμπιακού ώστε να γίνουν οι πρώτες διερευνητικές συζητήσεις αναφορικά με μία πιθανή μετακίνηση του Σωκράτη στον Πειραιά;

«Μπορεί να γράφονται πολλά αναφορικά με το μέλλον του Σωκράτη, αλλά ακόμη δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό. Ίσως αυτό να συμβεί σύντομα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Γνωρίζουμε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη από την ελληνική ομάδα, όμως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Σύντομα ίσως υπάρξουν εξελίξεις».

-Οι Ιταλοί αναφέρουν πως η ομάδα δεν τον δίνει πριν τις 6 Αυγούστου λόγω του τελικού του ιταλικού Σουπερ Καπ, μια και δεν θα έχει άλλον αμυντικό μέχρι τότε. Μπορεί αυτό να καθυστερήσει τις εξελίξεις;

«Όχι, δε νομίζω. Τις επόμενες ημέρες θα συναντηθώ με τον Αντρέα Γκαλιάνι και θα συζητήσουμε για το μέλλον του παίκτη. Δεν θα καθυστερήσει πολύ η υπόθεση και σχετικά σύντομα θα ξέρουμε ποιες είναι οι επιλογές που έχουμε στα χέρια μας. Το σίγουρο είναι πάντως πως τα πάντα αυτή την στιγμή εξαρτώνται από τις προθέσεις της Μίλαν».

-Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Παπασταθόπουλο και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες;

«Μπορεί ο Ολυμπιακός ακόμη να μην έχει έρθει σε επαφή μαζί μου, αλλά άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Βέρντερ Βρέμης έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Όσο για τη Τζένοα πάντως, που αναφέρεται, μοιάζει μάλλον δύσκολο να γυρίσει εκεί. Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι πως ο Σωκράτης δεν αποκλείει καμία προοπτική. Θέλει να αγωνιστεί στο Champions ή το Europa League, και στην Ελλάδα θα ερχόταν μόνο για χάρη του Ολυμπιακού, όλοι οι υπόλοιποι είναι πολύ πίσω...».

-Για τι ποσά περίπου μιλάμε σε ετήσιες αποδοχές, και οψιόν αγοράς σε περίπτωση δανεισμού; Η πρόθεση της Μίλαν είναι να κρατήσει τον παίκτη σε μακροπρόθεσμη βάση;

«Τα ποσά στην περίπτωση του Σωκράτη είναι αρκετά υψηλά. Μετά και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Μίλαν πήραν και τα επιπλέον μπόνους και το συμβόλαιό του ανέρχεται στα 1,5 εκατ. ευρώ και δεν μπορεί να μειωθεί. Τώρα, μια πιθανή μετακίνησή του ίσως να γινόταν με τη μορφή δανεισμού και μια οψιόν αγοράς η οποία θα ανέρχεται πάντως στα 8 με 10 εκατ. ευρώ… Κι αυτό γιατί πιθανότατα η Μίλαν να τον δώσει για ένα χρόνο ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του κι έπειτα να επιστρέψει στην ομάδα. Τα πάντα πάντως εξαρτώνται αυτή τη στιγμή από τις προθέσεις της Μίλαν και του προπονητή της, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι»

Πηγή: katimagiko.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags