Facebook Pixel Θα γίνει Ρεάλ με Ροσίτσκι - Αυτόν να πετάξει έξω
| 2014-12-29 10:00:00

Θα γίνει Ρεάλ με Ροσίτσκι - Αυτόν να πετάξει έξω

Θα γίνει Ρεάλ με Ροσίτσκι - Αυτόν να πετάξει έξω

Σε μεγάλα κέφια ο Νίκος Αλέφαντος αποθεώνει Ροσίτσκι και βγάζει 11άδα για Ολυμπιακό - Τι λέει για Ταυλαρίδη-Παναθηναϊκό, Κατσουράνη-Ατρόμητο και ποιον θέλει να πετάξει έξω ο Φαν Χάαλ!

Θα εξηγήσω γιατί με τον Ροσίτσκι ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει την τακτική της Τσέλσι, της Γιουνάιτεντ, της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα!

Τον Ροσίτσκι συνεχώς τα τελευταία χρόνια τον προτείνω για τον Ολυμπιακό, είναι ο αγαπημένος παίκτης μου. Μάλιστα τώρα πάλι- πριν ακουστεί το όνομά του- είχα βγει στην τηλεόραση και είπα «πρόεδρε αυτόν αν πάρεις θα ρίξεις τα τσιμέντα». Και μετά ακούω ότι πήγε στο Λονδίνο ο Μαρινάκης και ότι τον ζητάει. Και όχι μόνο αυτό, τον έβαλε έπειτα από 2 μήνες βασικό ο Βενγκέρ στην Άρσεναλ και κατέπληξε ο παικταράς.

Αυτός αν έρθει στον Ολυμπιακό, ας είναι σε αυτήν την ηλικία, θα κάνει θαύματα. Τον είδα με τον Καθόρλα μαζί, οργίασε, και πίσω τους είχαν τον Φλαμινί. Θα απογειώσει τον Ολυμπιακό διότι είναι γρήγορος, έχει μεγάλη πάσα, μικρή πάσα, δύο πόδια, σκοράρει, πατάει περιοχή. Αυτός αξίζει να πας να τον υποδεχτείς στο αεροδρόμιο.

Θα βρεις και μία εξτρεμάρα, και μια στοπεράρα και θα πάρεις το πρωτάθλημα για πλάκα. Ο Ροσίτσκι θα παίξει μαζί με τον Τσόρι και από πίσω θα έχουν ένα αμυντικό χαφ.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα μπορεί να παίξει την τακτική που παίζουν πλέον οι μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη, το μοντέρνο ποδόσφαιρο. Δηλαδή 2 χαφ σαν δεκάρια με ένα αμυντικό χαφ πίσω τους, 5 να πατάνε περιοχή και 5 να αμύνονται.

** "Είδηση" που σόκαρε: "Νεκρός" ο Χιού Χέφνερ!

Όχι αυτό το παλαιομοδίτικο του Μίτσελ φέτος, με έναν αργό φορ, με εξτρέμ που δεν πατάνε περιοχή, και με χαφ που είναι βαριά ή άτεχνα, με εξαίρεση μόνο τον Τσόρι. Από την αρχή σας έλεγα ότι αυτό το ποδόσφαιρο είναι καταστροφή, δεν πατάει περιοχή με πολλούς παίκτες ο Ολυμπιακός. Σέντρα στη σέντρα.

Βλέπω τον Μουρίνιο, παίζει 4-3-3 και έχει στα χαφ έναν κόφτη τον Μάτιτς με δύο δεκάρια, τον Φάμπρεγκας και τον Όσκαρ.

Βλέπω τον Φαν Γκάαλ που την έφτιαξε τη Μάντσεστερ με το 3-5-2 και ανέβηκε πολύ ψηλά στη βαθμολογία, παίζει και αυτός με έναν κόφτη τον Κάρικ και με δύο δεκάρια, τον Μάτα που αλωνίζει όλο το γήπεδο και πατάει περιοχή και τον Ρούνεϊ.

Και όταν γυρίσει ο Ντι Μαρία, θα πετάξει έξω τον Φαλκάο που τον έχει μπροστά με τον Φαν Πέρσι, και θα προωθήσει τον Ρούνεϊ μπροστά βάζοντας στα χαφ τον Ντι Μαρία- δηλαδή πάλι δύο δεκάρια.

Η Μπαρτσελόνα, επίσης, το κάνει χρόνια. Τσάβι και Ινιέστα, πίσω τους ο Μπούσκετς.

Η Ρεάλ που κάνει όργια φέτος, έχει τον Ίσκο μεταμορφωμένο με τον Ροντρίγκες, και πίσω τους τον Κρόος αμυντικό χαφ. Έχει και την τριάδα μπροστά.

Εδώ λοιπόν ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη δουλειά να παίξει έτσι στο πρωτάθλημα, με ένα αμυντικό χαφ πίσω και με δύο δεκάρια που θα πατάνε περιοχή, τον Ροσίτσκι και τον Τσόρι. Να δουν μπάλα τα μάτια μας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που παίζουν τώρα οι μεγάλες ομάδες, και όχι αυτό το στατικό και αργό που παίζει ο Ολυμπιακός.

Σε ότι αφορά τη μεταγραφή του Παναθηναϊκού τον Ταυλαρίδη, εγώ τη θεωρώ πολύ καλή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Παρά την ηλικία του, δεν έχει βαρύνει αυτός, δεν έχει χάσει ταχύτητα, είναι και φοβερός στο κεφάλι, θα κάνει καλό δίδυμο με τον Σίντελφελντ.

Δύο χρόνια στον Ατρόμητο ο Ταυλαρίδης έκανε σπουδαία ματς- το λέω διότι τον παρακολουθώ τον Ατρόμητο. Μου άρεσε που βγήκε και ευχαρίστησε τον Σπανό και τον Αγγελόπουλο.

Και ο Κατσουράνης στον Ατρόμητο είναι πολύ καλή μεταγραφή, θα παίξει μπάλα αυτός στον Ατρόμητο, μπορεί να παίξει και χαφ και στόπερ- και σε τριάδα πίσω. Είδατε ο Φαν Γκάαλ που την έφτιαξε τελικά τη Μάντσεστερ με το 3-5-2, τώρα το παίζουν και άλλες ομάδες στην Αγγλία, αυτό ξεκίνησε από την Ιταλία, το είδαμε και στην Ολλανδία, το είδαμε και από τόσες ομάδες στο Μουντιάλ. Όταν μιλούσα εγώ για 3 στόπερ, κοροϊδεύανε πολλοί ανίδεοι από ποδόσφαιρο.

Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags