Facebook Pixel Φοβούνται μη γίνουν πλέι …ωχ!
| 2011-05-12 08:50:00

Φοβούνται μη γίνουν πλέι …ωχ!

Φοβούνται μη γίνουν πλέι …ωχ!

Μετά τα όσα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, υπάρχει μεγάλος φόβος για κλιμάκωση των επεισοδίων στο σημερινό ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ για τα πλέι οφ στο ΟΑΚΑ (21:45, Νοvasports 1).

Ο sportdog έσπασε χθες την απεργία για να σας ενημερώσει εκτάκτως για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χθες στο κέντρο της Αθήνας και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο κεφάλι ενός 30χρονου άνδρα, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Εξάλλου, για τις σκηνές κόλασης από το κέντρο της Αθήνας μπορείτε να ενημερωθείτε βλέποντας βίντεο και φωτογραφίες από το σχετικό λινκ του newstoday.gr.

Σήμερα, όμως, έχει και μπάλα. Στις 21:45, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ σε μια αναμέτρηση που πολλοί θα εύχονταν να είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Καθώς υπάρχει ο φόβος ότι μπορεί να έχουμε κλιμάκωση των χθεσινών επεισοδίων στο Ολυμπιακό Στάδιο από τη στιγμή που θα υπάρχει μαζική συγκέντρωση έξω από το γήπεδο παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Οι εκτιμήσεις και οι υποψίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πιθανότητες ο χώρος έξω από το ΟΑΚΑ να μετατραπεί σε πεδίο μάχης και είναι κάτι που δυστυχώς δύσκολα μπορεί να αποφευχθεί.

Όπως και να έχει η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι, ενώ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει εκδώσει από χθες δύο ανακοινώσεις προειδοποιώντας μεταξύ άλλων τους φιλάθλους ότι σε ζώνες ασφαλείας έξω από το ΟΑΚΑ θα γίνουν αυστηροί έλεγχοι.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, που ευχόμαστε να μην περάσουν σε δεύτερη μοίρα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ χωρίς τους Καραγκούνη, Γκοβού, Λέτο και Μαρίνο.

Η πιο πιθανή ενδεκάδα των "πράσινων" είναι η ακόλουθη: Τζόρβας, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Βύντρα, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Λουίς Γκαρσία και Σισέ.

Από την ΑΕΚ δεν υπολογίζονται οι Λυμπερόπουλος και Σκόκο.

Η πιο πιθανή ενδεκάδα του Μανόλο Χιμένεθ είναι η ακόλουθη: Σάχα, Καράμπελας, Δέλλας, Μανωλάς, Γεωργέας, Ντιόπ, Μάκος, Μίτσελ (ή Λαγός), Γκερέιρο, Λεονάρντο και Μπάχα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags