Facebook Pixel Ο Μ. Χριστόγλου για Ολυμπιακό και Μπενίτες!
| 2015-04-17 11:30:00

Ο Μ. Χριστόγλου για Ολυμπιακό και Μπενίτες!

Ο Μ. Χριστόγλου για Ολυμπιακό και Μπενίτες!

Προβλήματα πολλά δεν υπήρξαν. Δεν άφησε ο Ολυμπιακός να υπάρξουν από τη στιγμή που μπήκε δυνατά στην Κομοτηνή.

Δυο γκολ από νωρίς και το πρώτο από τα δυο βήματα για τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου έγιναν. Ωραίος ο Μπενίτες, καλός κι ο Χάρα και η νίκη ήρθε εύκολα σε μια έδρα όπου ο Πανθρακικός είναι πάντα πιο δυνατός. Ξεμπούκωσαν οι «ερυθρόλευκοι» που έκαναν καλή εμφάνιση.

 

Το κέρδος φυσικά και είναι ο Μπενίτες. Δεν είναι μόνο το γκολ του Παραγουανού που ήταν από μόνο του πανέμορφο. Είναι η όλη του παρουσία και οι νέες υποσχέσεις που έδωσε. Είναι παίκτης που αξίζει να τον περιμένεις και να επενδύσεις πάνω του. Η προσαρμογή για έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται από την άλλη άκρη του κόσμου δεν είναι ποτέ εύκολη. Βήμα βήμα παίρνει τις ευκαιρίες του και τις αξιοποιεί. Δεν είναι το βαρύ φορ, αλλά ξέρει μπάλα και ξέρει και να σκοράρει. Mπορεί να παίξει κι από τα άκρα και στην κορυφή με αποτέλεσμα να δίνει πολλές λύσεις στην ομάδα του Πειραιά. Kαλό λόγο πρέπει να πούμε και για τον Χάρα. Σκόραρε ξανά και συνδυάσθηκε σωστά με τον Μπενίτες και τώρα στο φινάλε δείχνει κι αυτός δείγματα της αξίας του.

 

Ο Μασουακού είχε μάλλον μια κακή βραδιά, αλλά μάλλον έχει μικρή σημασία. Οταν έπρεπε, ήταν καλός ο νεαρός αριστερός μπακ. Ο Ολυμπιακός είχε 16 τελικές, έβαλε τρία γκολ και μπορούσε να βάλει άλλα τόσα σε ένα άνετο βράδυ στη Θράκη. Από τη στιγμή που μπαίνει αποφασισμένος μέσα στο γήπεδο είναι φυσιολογικό να μην έχει προβλήματα ειδικά απέναντι σε ομάδες που δεν μπορούν ούτε καν να τον δουν στα μάτια. Πλέον απομένει άλλη μια νίκη την Κυριακή για να λήξει και τυπικά ο τίτλος. Το θετικό είναι ότι τώρα στο τέλος έρχεται και με καλή μπάλα.

Πηγή: Sportday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags