Facebook Pixel Έκπληξη! Νέος τεχ. διευθυντής σε ΠΑΟΚ από τον...
| 2015-04-28 12:18:00

Έκπληξη! Νέος τεχ. διευθυντής σε ΠΑΟΚ από τον...

Έκπληξη! Νέος τεχ. διευθυντής σε ΠΑΟΚ από τον...

ΠΟΙΟΣ είπε πως ο Ιβάν Σαββίδης θα σταματήσει τις εκπλήξεις, όσον αφορά τον Δικέφαλο;

Το θέμα με τα χρέη του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο φαίνεται ότι έχει μπει σε τροχιά οριστικής λύσης και, συνεπώς, εκεί που θα δώσουν όλη τους την προσοχή από τον σύλλογο είναι στο αγωνιστικό κομμάτι.

Στην ουσία, δηλαδή, στο να βρεθεί ο τεχνικός διευθυντής που θα εκπονήσει το πλάνο για την επόμενη μέρα του συλλόγου, θα βρει και θα προτείνει ποδοσφαιριστές κ.λπ.

Ποιος θα είναι αυτός ο άνθρωπος; Κανένας δεν το γνωρίζει και, όπως έχει γράψει από χθες ο Σκύλος, οι επιλογές μπορεί να προέρχονται από τη λίστα του Αγγελίδη, τις γνωριμίες του Σαββίδη στη Ρωσία ή από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ!

Από την άποψη ότι ο Ιβάν είναι πολύ πιθανό να εμπιστευτεί τις γνώσεις ανθρώπων που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η άποψή τους μετράει πολύ για το αφεντικό του ΠΑΟΚ!

Με σημερινό ρεπορτάζ της Metrosport να αναφέρει ότι ο Σαββίδης θα ζητήσει την άποψη των Ζαγοράκη, Βρύζα και Γεωργιάδη για τον νέο τεχνικό διευθυντή του συλλόγου!

Το φαντάζεστε; Ο Βρύζας που έφυγε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ για να πάει στη Βέροια, άρα ένα βήμα πίσω στην καριέρα του, να προτείνει τον άνθρωπο που θα αναλάβει τον Δικέφαλο σε μία από τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας του;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags