Facebook Pixel «Τι μου είπε ο Γεωργέας για Ολυμπιακό» (ΦΩΤΟ)
| 2015-05-12 18:27:00

«Τι μου είπε ο Γεωργέας για Ολυμπιακό» (ΦΩΤΟ)

«Τι μου είπε ο Γεωργέας για Ολυμπιακό» (ΦΩΤΟ)

Ο Νίκος Καλτσάς, παίκτης πλέον του Παναθηναϊκού, διαψεύδει τον Νίκο Γεωργέα για το περίφημο ματς Ολυμπιακός – Βέροια και αποκαλύπτει τι του έλεγε όταν βγήκε αλλαγή...

Παντελής Καφές και Νίκος Καλτσάς διέψευσαν με καταθέσεις τα όσα ισχυρίστηκε ο Νίκος Γεωργέας αλλά και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για το περίφημο πλέον παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βέροια, το οποίο είχε λήξει 3-0.

Ο Καφές αναφέρει ότι είχε πάει για μασάζ στο τέλος του ημιχρόνου και έτσι δεν άκουσε αν ειπώθηκε κάτι στα αποδυτήρια, ενώ ο Καλτσάς τόνισε ότι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου έμεινε στο αγωνιστικό χώρο και δεν άκoυσε από κανέναν ότι ο Λαναρής μίλησε στα αποδυτήρια και ζήτησε να χάσουν με over.

Παράλληλα, ο νυν παίκτης του Παναθηναϊκού χαρακτηρίζει «περίεργο και ύποπτο» το ότι Γεωργέας και Καλαϊτζίδης έμειναν για 4-5 μήνες στην ομάδα χωρίς να έχουν πει τίποτα για το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ για τον παίκτη της ΑΕΚ λέει ότι έκατσε δίπλα του στον πάγκο μετά την αλλαγή του και του είπε πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Γεωργέα διαψεύδουν και οι ποδοσφαιριστές Κοτταρίδης, Αμαραντίδης, Παυλίδης, Τζημογιάννης Κυριακίδης, ο φροντιστής Θανάσης Βούλγαρης καθώς και ο γυμναστής Αναστάσιος Τυφλίδης.

Ιδού οι καταθέσεις:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags