Facebook Pixel Τι (δεν) είπε για ΠΑΟΚ ο Λάουντρουπ;
| 2015-06-01 22:22:00

Τι (δεν) είπε για ΠΑΟΚ ο Λάουντρουπ;

Τι (δεν) είπε για ΠΑΟΚ ο Λάουντρουπ;

Ο Μίκαελ Λάουντρουπ, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται ο Δικέφαλος, μίλησε για το μέλλον του στη Λεχβίγια στο δανέζικο κανάλι TV2 και υπήρξε αποκαλυπτικός...

"Δεν ξέρω πραγματικά τι χρειάζομαι τώρα. Εκατσα ήδη ένα χρόνο στη Λεκβίγια και δεν μπορώ να είμαι εδώ προπονητής για πολύ καιρό ακόμη γιατί θέλω να κάνω και κάποια άλλα πράγματα. Oταν υπέγραψα στην Λεκβίγια, είπα πως δεν θα μείνω για πολύ και πως πιθανόν να είναι ένας από τους τελευταίους σταθμούς μου. Τώρα πρέπει να δω τι θα κάνω μετά το καλοκαίρι. Δεν μου αρέσει να είμαι το νούμερο δύο ή το νούμερο τρία. Φιλοδοξώ να είμαι σε ομάδες κορυφής και να παλεύω για την πρώτη θέση", ανέφερε ο Δανός τεχνικός.

Τα όσα είπε ο Λάουντρουπ αν μη τι άλλο αφήνουν παράθυρο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ με την έννοια πως δεν δείχνει τόσο "ζεστός" να παραμείνει στο Κατάρ ενώ να σημειωθεί πως στο δημοσίευμα αναφέρεται πως υπάρχει η προοπτική του "Δικεφάλου" για τον Δανό, τονίζεται πως στους "ασπρόμαυρους" είναι ο Φρανκ Αρνεσεν και πως αυτό ενδεχομένως να παίξει τον ρόλο του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags